Acasă Autori BOOK CLUB: Furia, de Alex Michaelides

BOOK CLUB: Furia, de Alex Michaelides

1
BOOK CLUB: Furia, de Alex Michaelides

Luna martie este magică și pentru că avem două cluburi de lectură programate. Unul a avut loc pe 2 martie, iar al doilea va fi pe 16 martie. Sâmbăta trecută am avut o întâlnire memorabilă la Tucano Coffee din București, unde ne-am adunat mai mulți pasionați de lectură pentru a dezbatere „Furia”, noul roman captivant semnat de Alex Michaelides.

Data: 2 martie, orele 11.00-13.00
Locație: Tucano Coffee, Calea Dorobanți nr. 18, București
Carte: Furia, de Alex Michaelides
Organizator și Moderator: Roxana Brănișteanu (iCarte, iParte)
Invitat: Aylin Ghela (Ed. Litera)
Parteneri: Tucano Coffee, Editura Litera, Heidi Chocolate
Partener media: TaNăNaNa
Foto realizată de Gina Soare

Discuții pro și contra despre romanul „Furia”

Atmosfera a fost încărcată de părerile cititorilor participanți la clubul de cu participanți de la vârste diferite și cu perspective variate. A fost minunat să vedem cum cărțile au puterea de a aduce împreună oameni dornici să împărtășească povești și să exploreze lumile noi create de autori talentați, cum este Alex Michaelides.

Printre participanți s-au numărat membri cu o gamă largă de experiențe de viață și de lectură. De la cel mai tânăr membru, un adolescent de 15 ani, până la cel mai experimentat participant, în vârstă de 82 de ani, discuțiile au fost vibrante și pline de energie. Fiecare și-a adus contribuția cu gânduri și impresii personale, creând astfel un dialog bogat și diversificat.

Una dintre cele mai frumoase aspecte ale clubului nostru de lectură este abilitatea de a explora diferite perspective asupra cărților. „Furia” a stârnit multe dezbateri aprinse, cu opinii pro și contra care au făcut să zboare ideile în jurul mesei noastre. Unii au fost captivați de misterul și suspansul romanului, în timp ce alții au avut rezerve în privința anumitor aspecte ale poveștii. Cu toate acestea, toți au fost de acord că este minunat să avem ocazia de a discuta pasiunea noastră comună pentru lectură și cărți bune.

Nu doar romanul a fost în centrul atenției, ci și experiența de a împărtăși această pasiune alături de alte suflete avide de aventuri literare. Tucano Coffee s-a dovedit a fi locul perfect pentru a ne întâlni și a ne bucura de o atmosferă primitoare și prietenoasă. Mai mult, având-o alături de noi pe Aylin Ghela, unul dintre reprezentanții editurii Litera, a fost o discuție cu atât mai savuroasă. În același timp, ne-am bucurat de răspunsurile pe care autorul ni le-a trimis prin e-mail și am putut afla mai multe despre felul în care a scris cartea (de exemplu, i-a luat trei ani să o termine).

Încă o dată, clubul nostru de lectură a demonstrat că lectura nu este doar o activitate solitară, ci poate fi și o experiență colectivă minunată, care ne unește și ne îmbogățește viața. Abia așteptăm următoarea întâlnire, în care vom continua să explorăm lumi noi și să ne împărtășim pasiunea pentru cărți! Mulțumim pentru ciocolată, Heidi Chocolate, și pentru ceai și cafea, Tucano!

Următorul eveniment la Tucano este Atelierul Candles & Books (înscrieri AICI)

GALERIE FOTO realizată de Gina Soare

Articolul precedent Books and Wine cu vin, cărți și poezie
Articolul următor Tabăra de Lectură pentru Adulți merge la Veseud, în Sibiu!
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!