Acasă Autori Book Club „Ora 25”, la Palatul Noblesse

Book Club „Ora 25”, la Palatul Noblesse

0
Book Club „Ora 25”, la Palatul Noblesse

Începem anul 2024 cu un nou club de lectură: „Ora 25” se aude la Palatul Noblesse, pe 20 ianuarie, în capitală.

Data: 20 ianuarie, orele 11.00-13.00
Locație: Palatul Noblesse, București, str. Sfinților nr. 7
Carte: Ora 25, de Constantin Virgil Gheorghiu
Organizator și Moderator: Roxana Brănișteanu (iCarte, iParte)
Parteneri: Noblesse Palace, Editura Sens, Asociația ICARTE, Bunica gătește, Sloop UP, Heidi Chocolate
Parteneri media: TaNăNaNa, Daily Magazine

Ce vă așteaptă la Clubul de Lectură iCarte, iParte?

Într-o atmosferă elegantă și primitoare a Palatului Noblesse, în Biblioteka-Hub, veți avea ocazia de a vă bucura de o experiență literară unică. Evenimentul nostru vă oferă o îmbinare perfectă între pasiunea pentru lectură și plăcerea de a petrece timp în compania celor care împărtășesc aceeași iubire pentru cărți.

Despre carte și autor

Cartea „Ora 25” a fost interzisă în Romania până după caderea comunismului, iar acum avem o oportunitate unică de a o explora împreună. Scrisă de C. Virgil Gheorghiu în 1949 (Paris), a avut un tiraj de zece milioane de exemplare vândute, cu traduceri în peste 40 de limbi, dar în România a putut fi publicată după decesul autorului, mai exact, după căderea comunismului. Romanul prezintă viața lui Iohann Moritz, un țăran dintr-un sat românesc, care devine victimă involuntară a celui de-Al Doilea Război Mondial. A fost și ecranizată, cu titlul “A 25-a oră”, cu Anthony Quinn în rolul principal.

Ce include pachetul de participare?

  1. Băuturi delicioase: Începem cu o cafea aromată care va răsfăța papilele gustative ale participanților., din partea Palatului Noblesse. De asemenea, ne-am asigurat ca avem si variante de smoothie proaspete, pentru cei care preferă o experiență sănătoasă și fresh, iar pentru asta le mulțumim celor de la Sloop up.
  2. Ciocolată: Nimic nu completează o carte bună mai bine decât o ciocolată care dă energie. Cei de la Heidi Chocolate, unul dintre partenerii evenimentelor iCarte, iParte, ne trimite ciocolată cu multe sortimente de care să ne bucurăm în timpul clubului de lectură.
  3. Plăcintă de casă: poate nu neapărat plăcintă, dar chec, cornulețe, poate salam de biscuiți, rămâne o surpriză ce ne trimite Bunica gătește:).
  4. Secret Book: Un participant norocos va primi o carte cadou prin tragere la sorți, pentru a se bucura de încă o lectură captivantă.
  5. Prezență specială: Evenimentul nostru va fi onorat de prezența a două persoane din cadrul Editurii Sens: CEO-ul editurii, Horațiu, care va împărtăși cu noi viziunea și din culisele ce stau la baza cărții „Ora 25”. De asemenea, vom avea ocazia de a cunoaște și pe Oana Calen, cea care a dat viață acestei cărți ce a apărut în Franța.

Cum vă puteți înscrie?

Pentru a vă asigura un loc la acest eveniment exclusiv, vă rugăm trimiteți un e-mail la office@roxanab.ro. Numărul de locuri este limitat, așa că grăbiți-vă pentru a vă asigura prezența la acest club de lectură deosebit.

Aduceți-vă prietenii și familia și pregătiți-vă pentru o zi de sâmbătă memorabilă, plină de conversații fascinante despre cărți, întâlniri cu oameni pasionați de literatură și delicii ce încântă papilele gustative. Vă așteptăm cu brațele deschise la Clubul de Lectură iCarte, iParte, la Palatul Noblesse – o experiență literară de neuitat!

Articolul precedent Promovarea lecturii cu „Citește, copile!”, în premieră, la o școală din sat
Articolul următor Yoga and Books: Un eveniment unic în România
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!