Acasă Blog Yoga and Books: Un eveniment unic în România

Yoga and Books: Un eveniment unic în România

0
Yoga and Books: Un eveniment unic în România

Yoga and Books este un concept unic în România, care unește comunitatea de cititori. Evenimentul a apărut, la fel ca toate celelalte evenimente iCarte, iParte, cu scopul de a încuraja interacțiunea între cititori. Aceasta este a doua ediție Yoga and Books și va avea loc la Kaya Holistic.

Eveniment: Yoga and Books
Organizator: iCarte, iParte & Kaya Holistic
Moderator: Roxana Brănișteanu
Instructor Yoga: Corina Cepoi
Locație: Kaya Holistic, Calea Dudești 101, București 
Parteneri: Asociația ICARTE, Sloop, Heidi Chocolate, Kaya Holistic, Bunica gătește
Data: Duminică, 3 februarie 2024, orele 12.00 – 14.00
Preț bilet: 149 RON
Fotografie realizată de George Rotărescu Photography
Descoperă echilibrul perfect la Yoga and Books

Este un moment dedicat echilibrului interior și explorării spirituale, iar această întâlnire unică ne va conecta cu lumea minunată a exercițiilor de yoga și a cărților, oferindu-ți două ore de relaxare și introspecție.

Program. Cum se va desfășura Yoga and Books

Sesiune de Yoga (60 de minute). Începi ziua de sâmbătă cu o sesiune revigorantă de yoga, ghidată de un instructor experimentat. Vom explora poziții care stimulează atât corpul, cât și mintea, oferindu-ne o experiență de eliberare a stresului și de îmbunătățire a flexibilității.
Discuții literare (60 de minute). După sesiunea de yoga, avem ocazia să explorăm împreună lumea fascinantă a cărților. Fiecare va aduce cu el o carte ambalată în ideea de „Blind Date with a Book”, pe care ni le vom oferi unii altora. Vom deschide cărțile și vom avea un mic joc de introspecție literară și nu numai. Totodată, vom avea o activitate literară pe bază de joc de cărți. Este un joc care nu există pe piața de carte din România și se numește „Ghicește cartea!”. Pregătiți-vă să vă lăsați captivați de poveștile care vă vor transporta în lumi neștiute!
Delicii. În timpul clubului de carte, ne vom bucura de o ceașcă de cafea sau ceai, oferite de Kaya Holistic, însoțite de un smoothie revigorant de la Sloop Up și ciocolată delicioasă de la Heidi Chocolate. Nu în ultimul rând, „Bunica gătește”, un brand românesc pe care îl apreciem foarte mult, ne va trimite un dulce de casă. O oportunitate perfectă pentru a socializa și a schimba impresii cu ceilalți participanți.
Cum se face înscrierea?

Biletele pentru eveniment sunt disponibile la prețul de 149 de lei. Acestea includ accesul la sesiunea de yoga și activitățile literare, precum și cafeaua/ceaiul, smoothie-ul, ciocolata și bunul proaspăt și dulce făcut de casă. Înscrierile se fac printr-un mesaj SMS ori Whatsapp, la numărul de telefon din afiș. Se poate face înscrierea și prin e-mail, la office@roxanab.ro.

Afiș realizat de One Branding Agency
Yoga and Books, un eveniment unic în România

Prima ediție Yoga and Books by iCarte, iParte a avut loc în vara anului trecut, în parc Moghioroș, unde ne-am întâlnit alături de Corina Cepoi și Roxana Brănișteanu. Și de această dată, ele vor fi moderatoare în cadrul evenimentului, care este împărțit pe două ore: în prima oră – yoga, în a doua oră – discuții libere despre cărți.

Yoga este o activitate atât pentru doamne, cât și pentru domni. În România, este predominantă doamnelor, însă yoga a fost creată de un bărbat, iar cei mai mari yoghini din lume sunt bărbați. Este o prejudecată faptul că yoga este doar pentru femei. Sesiunile au rolul de a detensiona, datorită tehnicilor de respirație, concentrare și meditație, iar beneficiile sunt atât fizice, cât și psihice. Așadar, Yoga and Books este un eveniment dedicat atât doamnelor, cât și domnilor.

Vă invităm să vă alăturați nouă pentru două ore de echilibru, introspecție și conexiune. Evenimentul Yoga & Books este o ocazie minunată de a îmbina frumusețea mișcării și a cuvintelor, într-o armonie perfectă. Ne vedem pe 3 februarie, la Kaya Holistic, între orele 12.00-14.00. Locuri limitate!

Articolul precedent Book Club „Ora 25”, la Palatul Noblesse
Articolul următor Tabăra de Lectură pentru Adulți, în inima munților, la Transylvanian Inn
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!