AcasăAutoriTabăra de Lectură pentru Adulți, în inima munților, la Transylvanian Inn

Tabăra de Lectură pentru Adulți, în inima munților, la Transylvanian Inn

Published on

spot_img

Bun venit într-o experiență literară unică, unde cuvintele prind viață și povestirile se desfășoară în peisajul spectaculos al Munților Bucegi!

Suntem la a șasea Tabără de Lectură pentru Adulți, iar de această dată mergem la Transylvanian Inn, un refugiu special în care pasionații de lectură se pot bucura de cărți, ateliere captivante și momente de conexiune în mijlocul naturii.

 • Eveniment: Book Camp by iCarte, iParte
 • Locație: Transylvanian Inn din ținutul Branului, cu o bibliotecă fermecătoare la mansardă, de unde se deschide o panoramă uimitoare asupra muntelui.
 • Organizator: Roxana Brănișteanu (iCarte, iParte)
 • Perioada: 16-19 februarie 2024
 • Parteneri: Transylvanian Inn, Editura Litera, Editura Vellant, Cărturești, MoFt Handmade, Lumiar, Asociația ICARTE, DrinkStory, Heidi Chocolate

Descrierea taberei de lectură pentru adulți

Servicii incluse:
• Cazare 3 nopți, în cameră dublă, cu încă o persoană de același sex/cuplu
• Mesele sunt incluse în toate zilele, astfel: cina de vineri, mic dejun + prânz + cină pentru sâmbătă, mic dejun + prânz + cină pentru duminică, mic dejun pentru luni (Anuntati organizatorul din timp, în cazul în care sunteți vegetarieni sau aveti restricții alimentare)
• Organizatorul Taberei de Lectură pentru adulți va fi prezent pe toată perioada taberei, participând la activități alături de ceilalți

ATELIERE în Tabăra de Lectură pentru Adulți

• Atelier de scriere creativă

• Atelier dicție și jocuri de actorie, cu Dan Murzea

• Atelier de turnat lumânări, cu Emilia de la Lumiar

 • Constelații familiale, cu Maria Roxana Șerban

ACTIVITĂȚI în Tabăra de Lectură pentru Adulți

• Citim împreună

• Club de lectură (cartea pe care o avem cu toții de citit este „Portretul lui Dorian Gray”, de Oscar Wilde)

• Drumeție

• O diversitate de jocuri de dezvoltare personală, literare și psihologice

• Concurs cu premii

 • Foc de tabără, cu lampioane zburătoare și poezie
 • Blind Date with a Book, cu o serie de cărți de la editurile Vellant și Litera

Ce vizităm în Tabăra de Lectură pentru Adulți de la Transylvanian Inn

Transylvanian Inn se află în Bran, într-un loc unde timpul pare să se oprească în loc sau, după cum găsiți chiar pe site-ul lor, „diminețile sunt rupte dintr-un spațiu nedefinit în care nu există zgura cotidiană pe care o purtăm cu noi oriunde”. Timp de patru zile, poți să te simți ca acasă… într-o altă casă. În stânga ai Brașovul, în depărtare Cetatea Râșnovului, iar în dreapta, Castelul Bran.

Despre organizatorul Taberei de Lectură pentru Adulți

Roxana Brănișteanu organizează evenimente și tabere de lectură și este creatorul brandului iCarte, iParte, content writer, scriitoare, vlogger și blogger, realizatoare și moderatoare a emisiunii cu același nume de la Radio TaNăNaNa. Conceptul de „Tabără de Lectură pentru Adulți” este unic în România și a apărut din dorința de socializare și conexiune cu cititori de pretutindeni.

PARTENERI în Tabăra de Lectură pentru Adulți de la Bran

Le mulțumim celor care aleg să ofere sprijin și susținere în taberele de lectură, îndeosebi celor de la această tabără: Transylvanian Inn, care ne găzduiește și ne oferă mâncăruri tradiționale din propria bucătărie, Lumiar, care va ține atelierul de turnat lumânări, MoFt, care oferă cadou trei șorțuri deosebit lucrate manual, DrinkStory, care ne oferă vin și rom pentru serile de creativitate din cadrul taberei, Heidi Chocolate, care ne trimite ciocolată delicioasă pentru a ne încărca bateriile. Nu în ultimul rând, le mulțumim celor de la Cărturești pentru prăjiturile cu răvaș și editurilor Litera și Vellant pentru minunatele cărți pe care le-au pregătit pentru noi.

Profilul și tipul Taberei de Lectură pentru Adulți: socializare, dezvoltare personală, drumeție, relaxare, distracție

Cui se adresează Tabăra de Lectură pentru Adulți: persoanelor iubitoare de cărți și de citit, de socializare, de natură, de mișcare. Vârsta minimă de participare este 22 de ani.

Ce trebuie să aveți la voi în Tabăra de Lectură pentru Adulți de la Bran

• Document de identitate: carte de identitate

• Carte de citit (în timpul programului „citim împreună” fiecare va citi cartea pe care o are la el)

• Echipament lejer pentru drumeție: adidași, trening etc.

 • Energia voastră bună:)

De ce să alegeți o tabără de lectură pentru adulți

Taberele de lectură pentru adulți au fost create cu scopul de a încuraja interacțiunea între oameni, acestea fiind o oportunitate minunată de a scăpa de agitația zilnică și de a vă relaxa într-un mediu natural și liniștit.

Stimularea minții: Lectura este o modalitate excelentă de a stimula mintea și de a vă menține intelectual activi. Participarea la o tabără de lectură vă oferă timpul și spațiul necesare pentru a vă bucura de lecturi noi și interesante.
Interacțiune socială: Taberele de lectură adună oameni din toate zonele României. (cât și din afara ei, cu interese comune în jurul cărților și al literaturii. Acest lucru vă oferă oportunitatea de a vă întâlni și de a socializa cu alți iubitori de cărți.
Mediu inspirațional: Bran și Hanul Transilvănean oferă un mediu natural frumos, care poate să vă inspire să vă bucurați de lecturi în aer liber sau să vă relaxați cu o carte pe o terasă cu vedere, în timp ce inspirați aerul curat de munte.
Găsirea timpului pentru lectură: În ritmul agitat al vieții de zi cu zi, nu avem mereu timpul necesar pentru a ne bucura de lectură. O tabără de lectură vă oferă o perioadă dedicată acestei activități.
Instruire și discuții: Taberele de lectură includ sesiuni de discuții, activități și ateliere, ceea ce vă poate oferi o perspectivă mai profundă asupra cărților pe care le citiți.
Relaxare în mijlocul naturii: Bran oferă oportunități pentru plimbări în natură, drumeții și alte activități în aer liber, care pot completa experiența de lectură cu momente de relaxare în mijlocul naturii.

De ce să participați la o tabără de lectură

 • Conexiunea cu natura: Transylvanian Inn oferă un cadru idilic, unde lectura se întâlnește cu frumusețea naturală a munților.
 • Diversitate literară: Tabăra oferă o varietate de activități pentru toate gusturile, de la ateliere practice la sesiuni relaxante de lectură.
 • Socializare și relaxare: Iți vei face prieteni noi, vei descoperi cărți fascinante și te vei conecta la un nivel profund cu literatura și arta.

Așadar, pregătește-ți bagajele și alătură-te nouă la Tabăra de Lectură pentru Adulți de la Transylvanian Inn pentru o experiență literară memorabilă în inima naturii. Rezervările sunt limitate, așa că asigură-ți locul acum pentru a fi parte din această călătorie literară de neuitat!

Cum arată Tabăra de Lectură pentru Adulți în câteva imagini

NU mai sunt locuri în Tabăra de Lectură de la Transylvanian Inn! Vă puteți înscrie însă în Tabăra de Lectură din vară, unde vor fi locuri limitate. Revenim în curând cu un nou articol. Până atunci, puteți rezerva un loc la adresa de e-mail office@roxanab.ro.

Ultimele Articole

Yoga and Books: Un eveniment unic în România

Yoga and Books este un concept unic în România, care unește comunitatea de cititori....

Book Club „Ora 25”, la Palatul Noblesse

Începem anul 2024 cu un nou club de lectură: "Ora 25" se aude la...

Promovarea lecturii cu „Citește, copile!”, în premieră, la o școală din sat

Pe 18 decembrie a avut loc prima ediție a campaniei "Citește, copile!", pentru promovarea...

Ultima ediție Books and Wine cu iCarte, iParte din 2023

Pe 19 decembrie a avut loc ultima ediție Books and Wine cu iCarte, iParte...

More like this

Yoga and Books: Un eveniment unic în România

Yoga and Books este un concept unic în România, care unește comunitatea de cititori....

Book Club „Ora 25”, la Palatul Noblesse

Începem anul 2024 cu un nou club de lectură: "Ora 25" se aude la...

Promovarea lecturii cu „Citește, copile!”, în premieră, la o școală din sat

Pe 18 decembrie a avut loc prima ediție a campaniei "Citește, copile!", pentru promovarea...
error: Content is protected !!