Acasă Autori BOOK CLUB Sarmane creaturi, de Alasdair Gray: Carte vs Film

BOOK CLUB Sarmane creaturi, de Alasdair Gray: Carte vs Film

0
BOOK CLUB Sarmane creaturi, de Alasdair Gray: Carte vs Film

Vrei să explorezi diferențele și similitudinile dintre lumea literară și cea cinematografică? Haide să citim împreună romanul „Sărmane creaturi”, dacă nu l-ai citit deja, și să vizionăm filmul, pentru a avea o dezbatere amplă asupra celor două.

Eveniment: Book Club

Locație:
  • Lente, str. Dionisie Lupu nr. 78, București
  • Zagora, str. Ecaterina Varga nr. 17, Constanța

Data: 25 mai, orele 12.00-14.00

Carte: „Sărmane creaturi”, de Alasdair Gray

Organizator: iCarte, iParte

Moderatori:

  • Roxana Brănișteanu (București)
  • Monica Alexe (Constanța)

Parteneri: Lente, Zagora, Asociația ICARTE, Bunica gătește, Sloop UP, Heidi Chocolate, DeliCasa.

Discuții literare

Într-o lume în care literatura și cinematografia se întâlnesc într-o călătorie fascinantă, romanul „Sărmane Creaturi” de Alasdair Gray a captivat cititorii și telespectatorii deopotrivă. Pentru a explora adâncurile acestui univers, vă invităm să vă alăturați Clubului de Lectură „Sărmane Creaturi”, unde veți avea ocazia să dezbateți Carte vs Film într-un mod interactiv și captivant.

Participând la acest club de lectură, veți avea oportunitatea să explorați în profunzime romanul „Sărmane Creaturi”. Vom analiza temele, personajele și narațiunea într-un mod interactiv, oferindu-vă astfel o perspectivă mai bogată asupra operei lui Thomas Hardy.

Carte vs Film

Unul dintre aspectele unice ale acestui club de lectură este dezbaterea „Carte vs Film”. Vom compara și contrasta modul în care povestea și personajele sunt prezentate în mediile literar și cinematografic. Vom explora modul în care adaptarea cinematografică a reușit să transmită esența romanului și care au fost aspectele care au fost modificate sau reinterpretate pentru ecran.

Comunitatea iCarte, iParte și schimb de idei

Participarea la Clubul de Lectură „Sărmane Creaturi” nu înseamnă doar explorarea unei opere clasice, ci și interacțiunea cu o comunitate de oameni pasionați de literatură și film. Veți avea ocazia să împărtășiți idei, impresii și interpretări cu alți cititori și să vă îmbogățiți înțelegerea operei prin prisma diferitelor perspective.

Cafea, ceai, smoothie, ciocolată, prăjituri, carte cadou

În cadrul cluburilor de lectură, participanții vor primi o carte prin tragere la sorți din partea moderatorilor. De asemenea, Lente și Zagora ne oferă cafeai și/sau ceai în București, respectiv în Constanța. Ceilalți parteneri ai cluburilor sunt alături de noi cu smoothie, ciocolată și prăjituri (mulțumim, Bunica gătește, Sloop UP, Heidi Chocolate, DeliCasa!)

Înscrieri și Rezervări

Participând la Clubul de Lectură „Sărmane Creaturi”, veți descoperi că literatura și cinematografia pot fi explorate într-un mod captivant și interactiv. Vă invităm să vă alăturați acestei călătorii fascinante și să vă împărtășiți pasiunea pentru „Sărmane Creaturi” alături de alți iubitori de literatură și film!

Deorece numărul de locuri este limitat, vă invităm să rezervați deja un loc la numerele de telefon de pe afiș.

Articolul precedent Neata! Unde am petrecut în Vama Veche
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!