Acasă Autori CANDLES and BOOKS la Tucano Coffee

CANDLES and BOOKS la Tucano Coffee

1
CANDLES and BOOKS la Tucano Coffee

Într-o după-amiază liniștită de weekend, în zona cocheă a Dorobanțiului din București, am avut privilegiul să participăm la prima ediție a evenimentului Candles and Books, găzduită de Tucano Coffee. Cu inima deschisă și nerăbdare, ne-am îndreptat spre acest loc fermecător, pregătiți să ne pierdem în lumina lumânărilor și în poveștile captivante ale cărților.

Eveniment: Candles and Books
Data: 20 aprilie
Locație: Tucano Coffee, Calea Dorobanți nr. 18, București
Organizator: iCarte, iParte & Lumiar
Parteneri: Tucano, Lumiar, Heidi Chocolate
Partener media: Radio TaNăNaNa

Lumina lumânărilor și poveștile cărților: Cum a fost la evenimentul Candles and Books

Primul aspect al evenimentului care ne-a cucerit sufletele a fost aroma îmbietoare a ceaiului și cafelei proaspăt pregătite, alături de opțiunile revigorante de fresh-uri oferite de Tucano.

Nu am putut să nu fim încântați să aflăm că cel mai tânăr participant are doar 11 ani, demonstrând că dragostea pentru cărți nu cunoaște vârste sau bariere. Atelierul Candles and Books s-a împărțit în două ore. În prima oră a evenimentului, am fost invitați să ne lăsăm imaginația să zboare și am creat propriile noastre opere de artă, lumânări în culori diverse, fiecare reflectând personalitatea și pasiunile noastre, alături de Emilia de la Lumiar.

După ce am fost încântați de această experiență artistică, a urmat momentul mult așteptat al Secret Book Exchange, alături de Roxana de la iCarte, iParte. Într-o atmosferă însoțită de suspans și emoție, am făcut schimb de cărți, descoperind opere noi și discutând despre poveștile care ne-au captivat inimile. De la cărți clasice la cele mai recente bestsellere, fiecare schimb a fost un prilej de a împărtăși pasiunea noastră comună pentru literatură și de a descoperi noi perspective și opinii.

Pe măsură ce se apropia finalul evenimentului, ne-am simțit cu toții încărcați de energie și inspirație, dornici să continuăm să explorăm lumea minunată a cărților și a artei în toate formele ei.

Evenimentul Candles and Books la Tucano Coffee a fost cu adevărat o experiență memorabilă, care ne-a amintit de puterea de neînvins a poveștilor și a conexiunilor umane. A fost o dimineață de sâmbătă pentru suflet, care ne-a încărcat bateriile și ne-a adus zâmbete pe fețe. Abia așteptăm să ne reîntâlnim și să facem noi cunoștințe la următoarea ediție!

Articolul precedent BOOK CLUB Sarmane creaturi, de Alasdair Gray: Carte vs Film
Articolul următor CASA UȘILOR, de Tan Twan Eng, la Editura TREI: Fragment (avanpremieră)
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

1 COMENTARIU

  1. Bună ziua
    Felicitări pentru munca pe care o faceți, sunteți demnă de toată admirația!
    Personal, vă stimez și apreciez în mod deosebit.
    Mult succes pe mai departe!

    Ioan-Florin Rusu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!