Acasă Autori BOOKS and WINE, Lente București

BOOKS and WINE, Lente București

0
BOOKS and WINE, Lente București

A fost minunat! Ne-am dat întâlnire pentru a opta oară în contextul evenimentului Books&Wine, de această dată la Lente, pe str. Dionisie Lupu numărul 78. A fost o seară de poveste, cu cititori, autori, speakeri, muzică live și distracție.

Eveniment: Books and Wine
Data: 10 mai
Locație: Lente, București
Organizator: iCarte, iParte
Parteneri: Lente, DrinkStory, Editura Litera, Heidi Chocolate, Agava, Lumiar, BioCart.eu, HairStory by Amelie
Partener media: Radio TaNăNaNa

În lumea agitată în care trăim, rareori ne permitem să ne bucurăm cu adevărat de lucrurile simple și frumoase din viață. Dar odată cu evenimentul Books and Wine, am avut ocazia să ne reamintim de frumusețea cărților și a degustării vinului într-un mod unic și captivant, în mansarda din casa Lente.

Speakeri care inspiră

Prima persoană pe care o vedem pe scena Books and Wine este și cea care prezintă evenimentul. Carmen Târnoveanu, cu o experiență în radio si tv de aproape 20 de ani, ține sala atentă și răbdătoare în a livra ce urmează.

Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale evenimentului a fost prezența speakerilor, care au împărtășit povești și idei captivante din experiențele lor. Fiecare discurs a adus în prim-plan pasiunea și cunoștințele lor profunde, inspirându-ne să explorăm noi căi și să ne urmăm visurile. Roxana Dumitrache, feministă si activistă pentru drepturile omului și Director al Institutului Cultural Român din Londra, ne-a plimbat prin istoria femeii de-a lungul timpului. Anca Al Kebsi, trainer și coach, ne-a testat limitele în cadrul Atelierului de Coaching, prin exerciții provocatoare. Neil McGregor, poet contemporan, a adus amuzament și creație în cadrul Atelierului de Poezie.

Fotografii realizate de Gina Soare

Muzică live și atmosferă plină de energie

Pe lângă prezentările fascinante, muzica live a adus o notă de bucurie și entuziasm în cadrul Books and Wine. A fost pentru prima dată când am avut la eveniment cel mai tânăr membru al comunității iCarte, iParte – Alma Lorena, în vârstă de 13 ani. Aceasta a cântat la voce și chitară, fiind acompaniată de Vlad Ifrim la cahon, component al trupei Cafea Amară.

Acordurile blânde de chitară și bătăi ușoare în cahon, fiecare notă muzicală a contribuit la crearea unei atmosfere vibrante și pline de energie, completând perfect experiența Books and Wine.

Tombolă cu premii atractive

Și ce ar fi un eveniment fără puțină distracție? Tombola cu premii a fost momentul în care emoțiile au atins cote maxime. Cu premii tentante, precum cărți și vouchere la cărți de la editura Litera, selecții exclusiviste de vinuri și vouchere pentru plante de casă, lumânări parfumate, produse bio, servicii de masaj terapeutic și hairstyle, fiecare bilet de tombolă a reprezentat o șansă de a câștiga și de a lua acasă o amintire prețioasă din această seară magică.

Books and Wine de pe strada Dionisie Lupu nr. 78, din frumoasa casă Lente, nu a fost doar un simplu eveniment, ci o experiență de neuitat care ne-a conectat cu esența lecturii, a vinului și a călătoriei personale. Cu speakeri care ne-au inspirat, muzică live, tombolă cu premii și activități de coaching, am fost înconjurați de o atmosferă de învățare, împărtășire și bucurie. Cu siguranță, vom aștepta cu nerăbdare următoarea ediție, pentru a ne bucura din nou de magia Books and Wine!

ARHIVA FOTO REALIZATĂ DE GINA SOARE


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!