AcasăArhivaBooks and Wine: O seară de poveste în București

Books and Wine: O seară de poveste în București

Published on

spot_img

Books and Wine a avut a III-a ediție și ne-a oferit o seară magică, de poveste, în București.

Pe 19 septembrie, capitala României a fost martora unei seri magice, în apropierea unuia dintre cele mai frumoase parcuri ale orașului, Parcul Cișmigiu. Evenimentul „Books and Wine” a avut loc într-un cadru de poveste, unde cultura și vinul s-au unit pentru a oferi bucureștenilor o experiență de neuitat.

Eveniment: Books and Wine

Organizator: Roxana Brănișteanu

Invitați: Radu Paraschivescu (ediția I), Sergiu Nedelea și Alin Comșa (ediția a II-a), Ana Cebotari și Ioana Adina Oancea (ediția a III-a)

Local: Uva Wine, Cișmigiu

Parteneri: Heidi Chocolate

Data: 19 septembrie, ora 19.00

Muzica: Maria Roxana Șerban (ediția I), Mihnea Crăciunescu (ediția a II-a), Ana Cebotari (ediția a III-a)

Fotografii realizate de Mihai-Tudor Popescu

Muzică live, cu soprana Ana Cebotari

Sunetele melodioase ale sopranei Ana Cebotari au răsunat în toată capitala, captivând inimile celor prezenți, dar și ale trecătorilor. Oricine a avut șansa să asculte acest moment a fost binecuvântat cu o experiență muzicală unică. Înainte de a cânta însă, Ana a avut și un moment de speaking, unde ne-a povestit despre importanța vocii, ajutându-i pe participanți să facă și câtvea exerciții de respirație.

După momentul de discuție al Anei și după cel muzical, Ioana Adina Oancea a preluat cu grație cuvântul pentru a împărtăși cu publicul său pasiunea pentru cărți și puterea lor de a ne schimba viața. A vorbit despre cum alegerea unei cărți poate să aducă o energie nouă în viața noastră și cum cu fiecare carte citită, călătorim în lumi noi și ne dezvoltăm în moduri neașteptate. Această discuție a fost cu siguranță inspirațională pentru toți cei prezenți și a adus în prim plan importanța lecturii în dezvoltarea personală.

În plus față de muzică și discuții literare, evenimentul „Books and Wine” a inclus și o activitate specială numită „Ghiceste personajul!”. Participanții au fost provocați să își testeze cunoștințele despre personajele literare din cărțile preferate. Această activitate a stârnit râsete și discuții aprinse, creând o atmosferă prietenoasă și plină de energie. Printre participanți s-a aflat și pianistul Sergiu Tuhuțiu, căruia îi mulțumim pentru prezență.

Pentru a completa această seară minunată, evenimentul a avut loc la Uva Wine, un local celebru din București, care dispune de peste 450 de sortimente de vin. O selecție diversificată de vinuri a fost oferită pentru a se potrivi gusturilor tuturor. Oamenii au avut ocazia să se relaxeze și să se bucure de o degustare de vinuri în compania prietenilor sau a noilor cunoștințe, ceea ce a făcut această seară cu adevărat specială.

„Books and Wine” din București a fost un eveniment memorabil care a adus împreună două elemente esențiale ale culturii umane: literatura și vinul. De la interpretarea senzațională a sopranei Ana Cebotari la discuțiile înălțătoare despre puterea cărților și activitatea interesantă „Ghiceste personajul”, toți cei prezenți au avut parte de o seară de neuitat. Cu siguranță, acest eveniment a reușit să creeze amintiri frumoase și să încurajeze iubitorii de cultură să continue să exploreze lumea minunată a cărților și a vinurilor fine.

Fotografii realizate de Mihai-Tudor Popescu

Book and Wine, edițiile anterioare:

Invitați: Radu Paraschivescu (ediția I); Sergiu Nedelea și Alin Comșa (ediția a II-a)

Muzică: Maria Roxana Șerban (ediția I); Mihnea Crăciunescu (ediția a II-a)

Următorul eveniment va avea loc pe 24 octombrie, ora 19.00, unde îl avem speaker pe Daniel Zărnescu, CEO al Școlii de scris, antreprenor și scriitor, dar și un magician de excepție, pe Marius Neagu, care va veni cu trucuri ce ne vor pune mintea la contribuție. Muzica live vine cu Dan Jamalț, ce va face un show de excepție la Uva Wine. Înscrieri în afișul de mai jos:

Afiș realizat de Ada Popa – Povești ilustratre
GALERIE FOTO

Ultimele Articole

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Cum am petrecut în Tabăra de Lectură de la Sinaia

Încă o Tabără de Lectură specială am avut și la Sinaia, alături de alți...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

Miroase a ploaie de toamnă

Miroase a ploaie de toamnă. Când vine octombrie, îmi place să cred că timpul încetinește....

More like this

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Cum am petrecut în Tabăra de Lectură de la Sinaia

Încă o Tabără de Lectură specială am avut și la Sinaia, alături de alți...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...
error: Content is protected !!