Acasă Arhiva BOOKS50 pe Elefant și transport gratuit pe Libris: profită de reducerile masive la cărți!

BOOKS50 pe Elefant și transport gratuit pe Libris: profită de reducerile masive la cărți!

1
BOOKS50 pe Elefant și transport gratuit pe Libris: profită de reducerile masive la cărți!
Roxana Branisteanu reduceri carti marti

În afară de faptul că astăzi se împlinesc 140 de ani de la moartea criitorului rus Fiodor Dostoievski, 9 februarie nu este o zi specială. Însă librăriile online se întrec pe ele însele când vine vorba de reduceri.

COMANDĂ IEFTIN PE ELEFANT

Cei de la Elefant au relansat binecunoscuta promoție BOOKS50, care știm deja cum funcționează: la orice comandă mai mare de 99,99 RON, se aplică reducere de 50% dacă folosim acest cod atunci când plasăm comanda.

CUMPĂRĂ ACUM IEFTIN PE LIBRIS

Cu BOOKS50 putem comanda titluri de cărți reduse la jumătate, iar cu transportul gratuit de la Libris nici că ne trebuie mai mult pentru a ne îmbogăți bibliotecile 😜.

Spor la cumpărături și lectură plăcută! Voi ce cărți comandați azi?

Articolul precedent Zilele CĂRȚILOR pe Elefant: 70% reduceri la cărți
Articolul următor ”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!