Acasă Arhiva Zilele CĂRȚILOR pe Elefant: 70% reduceri la cărți

Zilele CĂRȚILOR pe Elefant: 70% reduceri la cărți

0
Zilele CĂRȚILOR pe Elefant: 70% reduceri la cărți

Această ultimă lună din iarnă aduce cu ea reduceri în lanț la cărți. Cei de la elefant.ro vin cu reduceri de până la 70% la mii de titluri! Pune în coș, apoi fă loc în bibliotecă pentru noi cărți.

COMANDĂ IEFTIN PE ELEFANT

Urmează trei zile cu mari reduceri. În perioada 2-4 februarie putem comanda toate cărțile pe care le-am așteptat să fie reduse. Așadar, dacă dorești să-ți îmbogățești biblioteca, accesează linkurile noastre pentru a beneficia de cele mai mari reduceri din această perioadă.

MEGA-REDUCERI LA CĂRȚI PE ELEFANT

 

Articolul precedent Ce mai fotografiem prin București: Blocul vienez de pe Mușătești
Articolul următor BOOKS50 pe Elefant și transport gratuit pe Libris: profită de reducerile masive la cărți!
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!