Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Acasă Retete Bruschette cu roşii, busuioc şi usturoi

Bruschette cu roşii, busuioc şi usturoi

0
Bruschette cu roşii, busuioc şi usturoi

bruschettes5

Bruschettele debordează de simplitate şi bun gust. Ştim că este o reţetă clasică a italienilor, care deschide drumul către o masă copioasă. Prima dată am mâncat la un restaurant, habar n-am avut care e reţeta, dar m-am luat după gust şi am făcut şi eu acasă. La o adică, chiar nu are ce să fie complicat în a face bruschette şi nici prea multă răbdare nu cere. Mie îmi place să folosesc franzelă, nu orice pâine, pentru că asta are foarte mare importanţă.

Ingrediente:

o franzelă

roşii cherry

busuioc

2-3 căţei usturoi

ulei de măsline

sare, piper

Feliile de pâine de fac pe grill şi se freacă cu usturoiul pisat. Roşiile tocate se amestecă cu puţin ulei de măsline, busuioc (neapărat rupt uşor cu mâna, şi nu tăiat cu cuţitul), sare şi piper. Compoziţia o pun peste feliile de pâine pregătite şi le servesc, ca de obicei, repede, aproape pe nerăsuflate. Obişnuiesc să fac seara bruschette, când mă uit la un film, pentru că sunt uşoare la stomac.

Pofta bună! 😉

Sursa foto: spreadyourwings.it

Articolul precedent TOP 10 ţări de vizitat măcar o dată în viaţă. O vacanţă pe an (I)
Articolul următor O iubire de-o vară
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. De aceea, scriitoare. De aceea content writer. De aceea, realizator și moderator emisiune radio. Mai ales, de aceea Organizator evenimente culturale (Book Club, Books&Wine, Book Camp. Toate sub brandul cultural iCarte, iParte. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!