Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Ca la 20 si ceva de anisori…

Ca la 20 si ceva de anisori…

0
Ca la 20 si ceva de anisori…

blue-eyed-young-lady-images-332686

Am venit in Bucuresti, cu putini ani in urma, cu 1001 de idei si dorinte, iar viata mea s-a schimbat total. Am fost o copila, am devenit femeie. O femeie care viseaza la momente unice.

Uneori stiu ce vreau, alteori ma las prada unui amalgam de ganduri. Am trecut prin greutati, care m-au ajutat sa ma maturizez, dar am avut si zile bune.

Am cunoscut oameni care nu meritau nici macar  o secunda din viata mea pentru a-mi pierde energia cu ei. Si de nenumarate ori m-am lasat prada. Prada unor forte ce imi distrugeau sufletul.

Nu putine au fost momentele cand puneam capul pe perna, la o ora tarzie din noapte, lacrimile uscandu-mi-se pe fata, in timp ce ma intrebam ce-mi va aduce ziua de maine. Am avut momente cand am stiut ca pot sa fac absolut orice, am cazut, m-am ridicat, soarele rasarind de fiecare data atunci cand speram mai putin.

Cred ca e un schimb. Asa cum se schimba monedele, la fel ma schimb si eu, si oamenii din jur.

A mai trecut un an. Peste doua saptamani implinesc o varsta. Cred cu tarie ca cineva, acolo sus, ma iubeste mult. M-am nascut in noaptea de Inviere. Anul acesta, ziua mea pica in Vinerea Mare, motiv pentru care nu voi sarbatori in stil mare, prefer o seara linistita in care sa respect traditia, mergand la biserica si cantand Prohodul.

Ii voi multumi lui Dumnezeu pentru ce imi da zilnic. M-a inzestrat cu calitati la care nici nu as fi visat. Pe de alta parte, mi-am dat seama ca, dintr-o fata naiva din provincie, am devenit mai inteligenta si mai puternica.

Articolul precedent I want to change my neighbours!!!
Articolul următor Cand nu am somn, ascult asta:
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!