Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Caldura mare, monser!

Caldura mare, monser!

2
Caldura mare, monser!
canicula-640x392-800x500_c

Pana mai acum doua luni, ma plangeam de frig. Ei bine, sunt foarte friguroasa. Ca e iarna, ca e vara, mainile si picioarele intotdeauna le am reci. Ma rog, asta tine de circulatie; nu beau apa multa si nu mananc prea multe fructe…so??
Dar parca nu merge daca iarna nu ne plangem de frig, iar vara de caldura, nu? Cu toata caldura asta (si nici macar nu am ajuns la 30 de grade!), ma apuca o moleseala cand vin de la serviciu….mamaaa, imi vine sa merg cu sticla de doi litri de apa si, la fiecare pas, sa torn cate putin pe mine! Hai ca asta ar fi o priveliste minunata pentru soferi. Nu numai, dar cand as ajunge la birou, as ingheta de frig din cauza aparatelor de aer conditionat.
Ghinionul meu e ca locuiesc intr-un cartier unde metroul trebuia sa fie construit in cel mult trei ani, dar cum cineva de sus, cu multa putere, a stopat lucrarile, ia de mergi in continuare cu bus-ul pana la cel mai apropiat subway!
Sa mai zic si faptul ca stau la etajul 10?! Si da, chiar supravietuiesc!
Articolul precedent 10 mai – ziua Regalitatii
Articolul următor Ce e fericirea?
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!