Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Când ai scris ultima dată o scrisoare de dragoste?

Când ai scris ultima dată o scrisoare de dragoste?

0
Când ai scris ultima dată o scrisoare de dragoste?

screenshot-277

În ultima vreme scriu mult de mână şi dau multe semnături. Mi-a luat ceva timp până mi-am intrat în formă, nu mai scrisesem de foarte mulţi ani. Însă mă bucur enorm că am această ocazie, să scriu din nou. Uneori, îmi place atât de tare, că acord puţin mai mult timp doar ca să scriu frumos :).

Sunt un pic revoltată când văd atât de mulți tineri care scriu agramat şi, în plus, cu prescurtări știute doar de ei. Mă enervează tare semicuvintele „cv” (pentru „ceva), „npc” (n-ai pentru ce), „cf/ncsf” (sunt destul de populare, nu e cazul să le mai traduc) etc.

Îmi amintesc când am scris prima scrisoare. A fost către prietenea mea cea mai bună din copilărie, Cristina. Am vrut să păstrăm legătura, deşi ne-am separat prin mutarea mea la altă şcoală dintr-o altă localitate.

Apoi, pe la 17 ani, am scris prima scrisoare de dragoste. Am scris chiar și niște versuri.  Şi începusem cu „dragul meu”. Apoi au urmat altele şi altele.

Ultima dată? Nu știu.

Aa, da… Se întâmpla aici, pe blog. Aduceam niște mulțumiri unei persoane dragi. Tot un fel de scrisoare de dragoste se numește.

Tu când ai scris ultima dată o scrisoare?

Articolul precedent Citatul zilei
Articolul următor Citeşte şi aplică. Legenda celor 12 zile magice
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!