Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Când viaţa îţi pune bolovani pe umăr

Când viaţa îţi pune bolovani pe umăr

0
Când viaţa îţi pune bolovani pe umăr

lavender-plant-landscaping-wallpaper-1

Când simt că nu mai pot, că rutina mă copleşeşte, că viaţa mea e un haos total… citesc astfel de istorioare. Sigur o să vă placă şi vouă, iar atunci când viaţa vă pune bolovani în spate, să vă scuturaţi şi să vă ridicaţi!

“Într-o zi, măgarul unui fermier a căzut în puţul din grădină. Măgarul a început să plângă şi să zbiere din răsputeri, în timp ce fermierul căuta o metodă să-l scoată de acolo. Într-un final, fermierul s-a gândit că oricum măgarul era bătrân şi trebuia îngropat la un moment dat, iar puţul trebuia acoperit de ceva vreme. Aşa că a chemat în ajutor câţiva vecini să-l ajute. Fiecare a apucat o lopată şi a început să arunce pământ în puţ, peste măgar.

La început, măgarul a început să plângă şi mai tare, să ţipe şi mai puternic, să încerce să înţeleagă de ce i se întâmplă tocmai lui această nenorocire. Dar mai târziu, spre surprinderea tuturor, el s-a liniştit.

Dupa o perioadă, fermierul s-a decis să se uite în puţ să vadă ce se întâmplă cu măgarul şi să estimeze cât mai e de lucru. Fermierul rămase şocat de ceea ce văzu. Cu fiecare lopată de pământ care cădea pe spatele măgarului, acesta făcea un lucru uimitor! Se scutura şi se ridica pe pământul aruncat. Cu cât vecinii aruncau mai mult pământ, cu atât măgarul se scutura mai zdravăn şi se ridica mai sus. La un moment dat, măgarul atinse marginea puţului şi, dintr-o săritură, se eliberă“.

Articolul precedent Mami… ţi-am spus cât de mult te iubesc?
Articolul următor Drumul către mine
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!