Drumul către mine

Published on

spot_img

 gethumb-details-php

Dacă nu aş avea această doză de egoism în mine, probabil că mi-ar fi mai uşor să accept iubirea în viaţa mea. Însă obişnuiesc să iau din iubirea dăruită doar ceea ce mă face mai comodă. Aş vrea tare mult să spun că am învăţat multe în ultimii ani. Dar nu pot decât să mă mulţumesc cu a spune că mai am lucruri importante de învăţat. Mă pierd şi mă rătăcesc prin propriile mele cuvinte, apoi mă regăsesc în viaţa de zi cu zi.

De fiecare dată spun că sunt hotărâtă să las totul să decurgă după cum o fi voia Lui. Dar uit şi o iau de la capăt, „forţez” anumite fapte prin gândurile şi visurile pe care le am.

Uneori, mă consider ciudată. Sunt atât de schimbătoare! Oh, Doamne, de la o zi la alta! Mai grav, din oră-n oră! Acum am o mulţime de planuri frumoase şi pozitive, iar după nu mult timp îmi schimb viziunea până la 180 de grade. Sau poate doar până la 90, pentru că îmi rămâne undeva speranţa că acele dorinţe pot fi realizabile. Sunt optimistă şi entuziasmată pe moment, apoi trec rapid la starea de angoasă.

Cred cu tărie că Dumnezeu are un plan pentru fiecare dintre noi, inclusiv pentru mine. Este, de fapt, singurul lucru care mă ajută în toate: credinţa în El. Tare mult mi-ar plăcea să-mi apară în vis şi să-mi spună ce să fac. Ştiţi, aşa cum i-a apărut îngerul lui Iosif. Sau/şi Fecioarei Maria. Nu ştiu sigur ce este real, e un subiect destul de controversat în care nu vreau să intru sau să-mi pun prea multe întrebări.

E naşpa să nu ştii ce ţi-e rezervat pentru ziua de mâine şi să fii nevoit să-ţi iei propriile alegeri. Nu zic, mă bucur de această libertate enorm. Dar ar fi mai simplu  să ştiu dacă merg pe drumul bun sau nu atunci când decid ceva. Sunt foarte nemulţumită de anumite persoane din viaţa mea, dar sigur că asta vine din propriile frustrări.

E clar, trebuie să fac pace cu mine şi să mă regăsesc.

Ultimele Articole

Ce ochelari mi-am luat cu 3000 RON de la Lensa

Ce ochelari mi-am luat cu 3000 RON de la Lensa, dar și câte perechi,...

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Cum am petrecut în Tabăra de Lectură de la Sinaia

Încă o Tabără de Lectură specială am avut și la Sinaia, alături de alți...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

More like this

Ce ochelari mi-am luat cu 3000 RON de la Lensa

Ce ochelari mi-am luat cu 3000 RON de la Lensa, dar și câte perechi,...

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Miroase a ploaie de toamnă

Miroase a ploaie de toamnă. Când vine octombrie, îmi place să cred că timpul încetinește....
error: Content is protected !!