Acasă Educatie Descopera Care-i treaba cu Black Friday-ul?

Care-i treaba cu Black Friday-ul?

0
Care-i treaba cu Black Friday-ul?
sursa foto: cdlnws.a.ssl.fastly.net

Este foarte adevărat că ne lăsăm creierele obosite și impresionate de tot soiul de oferte, cu prețuri scrise mare și cu roșu, mai ales acum, astăzi, de Black Friday, când vedem și comandăm lucruri de care, poate, nu avem nevoie.

Și eu sunt victima ofertelor din Vinerea Neagră și mi-am comandat astăzi câteva hăinuțe, un parfum și ceva cosmetice de pe un site celebru, dar și un espressor de cafea dintr-un magazin online de electrocasnice. Este drept că nu mă las ușor păcălită de oferte, așa că eu chiar sunt cu ochii pe anumite produse, mai din timp, și aleg dacă îmi convine sau nu reducerea.

E o modă relativ nouă la noi în țară, aceasta cu Vinerea Reducerilor, și recunosc că am profitat cam în fiecare an de ea. Iau reducerile ca pe o scuză pentru a-mi cumpăra ceva nou. Până la urmă, reclamele ne spun că astăzi avem oferte la o mulțime de produse, care nu se iau în grabă. Am găsit de exemplu pe un site, o categorie de produse numită „produse surpriză”, am dat click pe ea și mi s-a deschis o nouă listă lungă de produse.

Cele mai nonconformiste care mi-au atras atenția au fost autoturismele, lingourile de aur, vacanțele, bijuterii și ceasuri de lux.  La categoria „mașini” erau cam toate stocurile epuizate, semn că românul cumpără mașinuța când îi pică mai ieftină în mână și, deci, sunt oameni pregătiți financiar pentru „chilipiruri” de acest fel.

Trebuie să aveți grijă totuși să nu vă lăsați păcăliți de reducerile false, care se fac după o scumpire prealabilă a produsului. De exemplu, astăzi am văzut un electrocasnic pe care l-am cumpărat de curând, cam acum două săptămâni, de pe un site, pe același site, la un preț un pic mai mare decât atunci cât l-am luat eu și se pretindea a fi redus cu 10%. Asta nu ne place. Dacă vreți să cumpărați ceva anume astăzi, trebuie să vă informați cu privire la prețul real al produsului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!