AcasăEducatieDescoperaCare-i treaba cu Black Friday-ul?

Care-i treaba cu Black Friday-ul?

Published on

spot_img

Este foarte adevărat că ne lăsăm creierele obosite și impresionate de tot soiul de oferte, cu prețuri scrise mare și cu roșu, mai ales acum, astăzi, de Black Friday, când vedem și comandăm lucruri de care, poate, nu avem nevoie.

Și eu sunt victima ofertelor din Vinerea Neagră și mi-am comandat astăzi câteva hăinuțe, un parfum și ceva cosmetice de pe un site celebru, dar și un espressor de cafea dintr-un magazin online de electrocasnice. Este drept că nu mă las ușor păcălită de oferte, așa că eu chiar sunt cu ochii pe anumite produse, mai din timp, și aleg dacă îmi convine sau nu reducerea.

E o modă relativ nouă la noi în țară, aceasta cu Vinerea Reducerilor, și recunosc că am profitat cam în fiecare an de ea. Iau reducerile ca pe o scuză pentru a-mi cumpăra ceva nou. Până la urmă, reclamele ne spun că astăzi avem oferte la o mulțime de produse, care nu se iau în grabă. Am găsit de exemplu pe un site, o categorie de produse numită „produse surpriză”, am dat click pe ea și mi s-a deschis o nouă listă lungă de produse.

Cele mai nonconformiste care mi-au atras atenția au fost autoturismele, lingourile de aur, vacanțele, bijuterii și ceasuri de lux.  La categoria „mașini” erau cam toate stocurile epuizate, semn că românul cumpără mașinuța când îi pică mai ieftină în mână și, deci, sunt oameni pregătiți financiar pentru „chilipiruri” de acest fel.

Trebuie să aveți grijă totuși să nu vă lăsați păcăliți de reducerile false, care se fac după o scumpire prealabilă a produsului. De exemplu, astăzi am văzut un electrocasnic pe care l-am cumpărat de curând, cam acum două săptămâni, de pe un site, pe același site, la un preț un pic mai mare decât atunci cât l-am luat eu și se pretindea a fi redus cu 10%. Asta nu ne place. Dacă vreți să cumpărați ceva anume astăzi, trebuie să vă informați cu privire la prețul real al produsului.

Ultimele Articole

YARD SALE iCarte, iParte aduce scriitori și expozanți împreună

YARD SALE iCarte, iParte vine la voi în scurt timp, aducând scriitori, cititori și...

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

More like this

Tabara iCarte, iParte ZIUA 3 – Satul Cobor

Iată-ne ajunși în ultima zi din Tabăra iCarte, cea în care ne-am împărțit între...

Tabara iCarte, iParte: ZIUA 2 – La pas prin Ferma Cobor

A doua zi din Tabăra iCarte, iParte a fost la pas prin Ferma Cobor....

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...
error: Content is protected !!