Cărți pentru copii la mare căutare în 2019

Dacă aveți acasă o jucărie de pluș pe nume ”copil” , și noaptea întâmpinați probleme la programarea acestuia în procesul de somn, nu vă impacientați! Am venit cu soluții si multe biberoane cu lapte cald care să vă ajute să îmblânziți bestiuța. Adică am adus cărți (cu poze).

Cărți pentru copii la mare căutare în 2019

Din experiența mea practică din liceul pedagogic, am observat ceva ce, sincer, știam deja: copiii au atenția mai puțin disponibilă pentru noi, iar dacă nu îi impresionăm în cel puțin 20 de secunde, vor pleca și se vor surprinde făcând mâncare imaginară.

Consider însă că lecturile cele mai potrivite pentru copii sunt acelea care reușesc să-l implice pe cel mic prin poveste, mai ales prin ilustrații, ajutându-l să-și dezvolte simțul obervării, fiindu-i, de altfel, mai ușor în a-și imagina povestea, prin urmare, acestea sunt cărțile care ar putea atrage atenția unui fluturaș cu prea multă energie:

  • „Animale vorbitoare. 60 de sunete de animale” – Se poate găsi AICI fiind perfectă pentru amuzamentul copiilor, sunetele animalelor îi vor fascina și cel mai probabil îi vor face să-și dorească o cămilă.

Coperta Animale vorbitoare

  • „Bufnița care se temea de întuneric” – pentru cei care se tem de întuneric (eu încă am teama aceasta) cu ilustrații simple, dar pe înțelesul copiilor. De asemenea, poate fi o modalitate de a scăpa de frică, împreună cu Bufnița. O puteți achiziționa de AICI

Coperta Bufnita care se temea de intuneric

  • „Povestiri despre prietenii mei” – despre câței, pisici, și alte animăluțe pe care copiii le absolut adoră, mai ales când sunt la fel de mici ca și ei. AICI o găsiți
Coperta Povestiri despre prietenii mei
  • „Marea carte de colorat 3-4 ani” – îmbinând educația cu ceva plăcut pentru copii, și anume coloratul, încurajarea creativității și, cine știe, poate o posibilă carieră în artă. Desenul pereților este absolut permis. O găsiți AICI

Coperta Marea carte de colorat

  • „Dumbrava minunată” – un clasic al copilăriei tuturor, împreună cu ilustrații. O puteți cumpăra de AICI

Coperta Dumbrava minunata

Acestea fiind spuse, vă invit să descoperiți cât mai multe despre copilul dumneavoastră prin lecturi împreună, să valorificați fiecare moment în favoarea lui, și cel mai important, să vă distrați! Copiii sunt o sursă infinită de energie, așa că vă puteți încărca bateriile și telefoanele mobile prin intermediul lor. Vă vor mulțumi mai târziu.

Lavinia Bușe
În momentul în care mi s-a aprins luminiţa spre lectură, nu exista nimic altceva decât lumea în care m-am transpus. De aceea poate sunt cu capul în nori, sau undeva sub pământ, dar întotdeauna mă voi surprinde prinsă într-o lume pe care nu o am aici. Însă prefer pisicile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here