Un cuplu celebru a ajuns să sărbătorească 50 de ani de căsnicie. Armonia și liniștea din familia lor erau celebre în tot orășelul, așa că un jurnalist se decide să le ia un interviu:

-Îmi spuneți și mie cum se face că de 50 de ani de când sunteți împreună nu v-a văzut nimeni certându-vă sau măcar ridicând tonul unul la altul?

-Secretul este la începutul căsniciei, în luna de miere. Ne-am hotărat să o petrecem la o cabană superbă pe creasta munților și am închiriat doi măgăruși pentru a ajunge acolo împreună cu bagajele noastre.

-La un moment dat, măgărușul soției mele s-a împiedicat și au căzut amândoi. Soția mea, deși se lovise, i-a spus animalului pe un ton calm: “Prima dată”. Măgarul s-a ridicat și am continuat drumul. După un timp, s-a împiedicat din nou. Soția mea i-a spus, cu aceeași voce egală. “A doua oara”.

Ne-am continuat călătoria, măgarul s-a împiedicat și a treia oară. Atunci soția mea a scos un revolver și a împușcat măgarul în cap. Am făcut criză de isterie. I-am spus că e nebuna să procedeze așa de crud cu bietul animal și că trebuie să consulte un psihiatru.

-Soția mea s-a întors către mine, m-a privit în ochi și mi-a spus calm: “Prima dată”. A fost prima și ultima dată când ne-am certat.

PS: Spuneți voi morala 😁.

PPS: Tratați bancul ca atare 😁.

În altă ordine de idei, sigur sunt câteva chestii și principii de bază datorită cărora un cuplu ajunge să se țină de mână și la 70 de ani :).

 

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ