Acasă TOP Căsnicia perfectă? Există. Doar dacă taci naibii din gură 😁.

Căsnicia perfectă? Există. Doar dacă taci naibii din gură 😁.

2
Căsnicia perfectă? Există. Doar dacă taci naibii din gură 😁.

Un cuplu celebru a ajuns să sărbătorească 50 de ani de căsnicie. Armonia și liniștea din familia lor erau celebre în tot orășelul, așa că un jurnalist se decide să le ia un interviu:

-Îmi spuneți și mie cum se face că de 50 de ani de când sunteți împreună nu v-a văzut nimeni certându-vă sau măcar ridicând tonul unul la altul?

-Secretul este la începutul căsniciei, în luna de miere. Ne-am hotărat să o petrecem la o cabană superbă pe creasta munților și am închiriat doi măgăruși pentru a ajunge acolo împreună cu bagajele noastre.

-La un moment dat, măgărușul soției mele s-a împiedicat și au căzut amândoi. Soția mea, deși se lovise, i-a spus animalului pe un ton calm: “Prima dată”. Măgarul s-a ridicat și am continuat drumul. După un timp, s-a împiedicat din nou. Soția mea i-a spus, cu aceeași voce egală. “A doua oara”.

Ne-am continuat călătoria, măgarul s-a împiedicat și a treia oară. Atunci soția mea a scos un revolver și a împușcat măgarul în cap. Am făcut criză de isterie. I-am spus că e nebuna să procedeze așa de crud cu bietul animal și că trebuie să consulte un psihiatru.

-Soția mea s-a întors către mine, m-a privit în ochi și mi-a spus calm: “Prima dată”. A fost prima și ultima dată când ne-am certat.

PS: Spuneți voi morala 😁.

PPS: Tratați bancul ca atare 😁.

În altă ordine de idei, sigur sunt câteva chestii și principii de bază datorită cărora un cuplu ajunge să se țină de mână și la 70 de ani :).

 

Articolul precedent VLOG | Superstițiile românilor. Top 5 cel mai des întâlnite
Articolul următor Test de cultură generală: GRAMATICĂ la final de an
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!