Acasă Educatie Descopera Cât de mult contează diferența de vârstă într-un cuplu?

Cât de mult contează diferența de vârstă într-un cuplu?

0
Cât de mult contează diferența de vârstă într-un cuplu?
Sursa foto: parismatch.ladmedia.fr

Până acum câțiva ani, în cuplu, regula era ca el să fie mai mare decât ea sau de aceeași vârstă. Era un must. In ultimii ani insa, femeia mai mare într-o relație amoroasă cu un bărbat mai mic este tot mai căutată. Sau nu știu dacă e căutată neapărat, dar a devenit o modă. Și nu vorbesc de 2-3 ani, ci de 9-10 plus.

Ar putea fi o problemă? Teoretic, nu. Acum, depinde despre ce vârstă vorbim, câți ani are masculul. Îi spun așa, pentru că el trebuie să aibă rolul de mascul, de bărbat, și să și-l și îndeplinească așa cum trebuie. De unde, dacă el are 19-20 de ani, relația este sortită eșecului din start, indiferent de vârsta ei, chiar și la 20 și un pic de ani. De ce? Pentru că niciunul dintre ei nu este copt. Copt, cât de cât acolo, nu vorbesc de maturizare. Amândoi sunt în creștere, e drept, el mai mult decât ea, în formare, în cunoaștere și, indiferent cât de puternică ar fi iubirea, dacă ar fi, s-ar stinge mai repede decât un vis (știm cu toții că visele sunt multe și foarte scurte).

Bărbații caută stabilitate în cuplu

Dacă el este mai mare, pe la un 25-27 plus, lucrurile se schimbă, indiferent de vârsta ei. Bine, să nu aibă 50 de ani, că aici ar avea senzația că se iubește cu maică-sa. Am văzut multe cupluri de genul. Ea 30 plus, spre 40, el 28-29 plus, frumoși tare împreună, iubire mare și nu trecătoare. De ce? E simplu. Bărbații, fie că recunosc sau nu, caută stabilitate și maturitate acasă (acasă însemnând căminul conjugal). O femeie trecută de 30 de ani, și cu cât înaintează spre 40, devine mai sigură, independentă, matură, lucruri care atrag și încântă bărbatul încă mămos.

Păi, credeți că toți cei care au ales astfel de relații, unde diferența de vârstă este considerabilă, au ales că nu aveau opțiuni? Sau că sexul este altfel? Nu, sexul, în esență, este la fel, detaliile fac diferența, iar opțiuni sunt pe toate drumurile, cu sau fără pretenții. Deci, motivele sunt altele și sunt cât se poate de normale și, da, o astfel de relație poate dura la fel de mult cât una tradițională, cu bărbatul mai mare decât femeia.

Puteți încerca, sunt interesante, cel puțin!

Sursa foto: parismatch.ladmedia.fr

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!