Roxana Branisteanu promotii
Roxana Branisteanu promotii

Cred că Elefant și Libris s-au vorbit între ele, altfel nu-mi imaginez cum ambele au venit cu reduceri majore la cărți în aceeași zi. 

Ideea este simplă:

  • Elefant le oferă clienților săi reducere de 50% la comenzile de minimum 99,99 RON
  • Libris le oferă clienților săi 2+1 GRATIS la toată cărțile care aparțin de editura TREI

 VEZI AICI CE CĂRȚI SUNT LA REDUCERE DE -50% PE ELEFANT 

 VEZI AICI CĂRȚILE DISPONIBILE LA EDITURA TREI PE LIBRIS 

50% reducere la ORICE pe Elefant

Intrație pe elefant.ro, faceți o comandă minimă de 99,99 RON, iar înainte de a apăsa butonul COMANDĂ introduceți codul promoțional BOOKS50. Dacă respectați acest pas, prețul ar trebui să scadă la jumătate automat, la fel ca în exemplul de mai jos. Atenție, promoția e valabilă doar azi, 20 august!

2+1 GRATIS la editura TREI pe Libris

Intrați pe libris.ro și alegeți-vă trei cărți care aparțin de editura TREI. Aici lucrurile sunt încă și mai simple. Nu trebuie să introduceți niciun cod promoțional. În momentul când veți avea trei cărți în coșul de cumpărători, prețul celei mai ieftine va dispărea automat. Această promoție se desfășoară pe durata a 12 zile!

DISTRIBUIȚI
Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ