Roxana Branisteanu
Roxana Branisteanu

Companiile au inventat mai nou Black Friday de vară, iar Libris și Elefant nu fac excepție. Astfel, în această perioadă puteți comanda de pe ambele site-uri cărți și alte produse cu reduceri semnificative, de minimum 50%!

50% reducere pe Libris și Elefant!

Sunt cele mai mari reduceri de până acum din 2019, iar următoarele oferte de acest gen vor fi abia în luna noiembrie, când vom avea clasicul Black Friday.

CLICK AICI pentru a vedea toate reducerile din oferta Elefant

CLICK AICI pentru a vedea toate reducerile din oferta Libris

elefant.ro

libris.ro

De menționat faptul că nu trebuie să introduceți niciun cod, reducerile fiind făcute în mod automat. Nu pot să vă urez decât spor la cumpărături!

DISTRIBUIȚI
Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ