Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Viaţa, un joc dur şi halucinant

Viaţa, un joc dur şi halucinant

7
Viaţa, un joc dur şi halucinant
jogging-1280x960-wallpaper-496373
Eu mulțumesc pentru că am primit viață, consider cel mai de preț cadou, înainte de toate. Că este ea ca o piesă de teatru, că noi suntem precum călătorii din tren, care aleg să se așeze ori cu fața, ori cu spatele în direcția de mers, că avem suflet și sentimente, că plângem sau râdem pentru că tot ce se întâmplă în jurul nostru ne afectează, într-un fel sau altul, că dăm vina pe ”Domnul Destin”, mai puțin pe noi înșine, este adevărat. Iar toate reprezintă o luptă. Lupta de a trăi și de a învăța din greșeli…
 
”Viața este un joc dur și halucinant. Viața înseamnă salturi cu parașuta, înseamnă risc, înseamnă să cazi și să te ridici, înseamă alpinism, înseamnă voința de a ajunge în punctul tău cel mai înalt și a te simți nemulțumit și neliniștit când nu reușești să o faci” (Coelho)
 
Articolul precedent Fără întrebări
Articolul următor Și totuși… pot să iert
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

7 COMENTARII

  1. Ai dreptate..viata este cel mai frumos cadou primit. Trebuie sa apreciem fiecare moment si sa luam din el tot ce e cel mai bun. Trebuie sa invatam din greselile noastre, ale prietenilor nostri, ale prietenilor prietenilor nostri ca sa devenim mai puternici. Trebuie sa avem speranta ca ducem lupta cea mai dreapta. Cel mai important e ca atunci cand cineva te-a ranit grav, iarta-l! Iarta-l pentru tine, nu pentru el. Daca nu il ierti, acel cineva isi va mentine puterea asupra ta. Vei fi eliberat complet atunci cand il ierti.In final, o sa amintesc de Voltaire si spun asa: „cea mai inversunata lupta este cu tine insuti. Te afli in ambele tabere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!