AcasăLifestyleCe facem de Revelion? Dar în concediul de vară? Azi nu trăim,...

Ce facem de Revelion? Dar în concediul de vară? Azi nu trăim, totuși?

Published on

spot_img

Un an are 12 luni, o perioadă în care poți face o grămadă de lucruri și în care ți se întâmplă lucruri. Evenimente, răsturnări de situații, schimbări, iubiri, despărțiri, zeci de flirturi, plimbări…și câte altele. Noi însă am început să comprimăm cumva tot acest timp și să ne rezumăm doar la trei perioade: vacanța de iarnă, cu sărbătorile ei, concediul de 1 Mai, eventual, cumulat cu liberele de Paște, și vacanța de vară. Păi, și restul zilelor? Nu sunt tot ale tale? Nu sunt importante? Fă-le tu, atunci!

Am fost întrebată ieri, ce fac de Revelion? Pff….serios? Prietene, suntem la începutul lunii septembrie. Mai sunt patru luni în care viața mea se poate schimba și reschimba de zece ori, de câte ori vrea ea. Cum aș putea să știu? Da, mi-aș dori să merg undeva la soare, căldură și apă turcoaz, pentru a-mi menține bronzul de august, dar, eu știu ce fac până atunci? Nu știu ce fac nici săptămâna viitoare, dar pe 31 decembrie?

Suntem într-o continuă fugă, alertă. Ne grăbim și în goana noastră după senzații și plăceri nebănuite, nu ne mai putem bucura la nivel maxim de ceea ce trăim zilnic. Ca dovadă, nici nu s-a terminat vara, încă arde soarele, și noi ne gândim deja la Crăciun, Revelion și vacanța de iarnă.

Nu-mi mai fac planuri. O făceam până nu demult, dar viața mi-a demonstrat de fiecare dată că planurile mele nu coincid cu ale ei și fac doar risipă de energie în încercarea mea de a-mi controla viața. Este drept, noi suntem proprii noștri scenariști, dar, din păcate, nu deținem controlul absolut, doar îl scriem.

Sau, din fericire. Cred că există, totuși, un gram de farmec în tot acest proces. Dacă am ști tot ce urmează să ni se întâmple și dacă toate planurile ne ies ca la carte, care mai este surpriza? Așa, ne proiectăm întreaga viață și așteptăm rânduiala actelor. No fun! Pentru mine, cel puțin.

Revenind la Revelion. Evident, mi-am propus ceva, mi-am creionat o mică escapadă, dar, asta se va întâmpla doar dacă este permis să se întâmple. Până atunci, mai sunt zile cărora trebuie să le dau importanță, să le fac frumoase, pentru că la finalul fiecăreia dintre ele, vreau să zâmbesc și să știu că nu am pierdut niciun minut inutil.

Ultimele Articole

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Cum am petrecut în Tabăra de Lectură de la Sinaia

Încă o Tabără de Lectură specială am avut și la Sinaia, alături de alți...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

Books and Wine: O seară de poveste în București

Books and Wine a avut a III-a ediție și ne-a oferit o seară magică,...

More like this

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Dezvoltare personală, „Matematica iubirii”. Cum am trăit prima experienţă

În ultimii ani, dezvoltarea personală a devenit o activitate la modă, îmbrăţişată de tot...

Topul meu. Parfumuri pe care nu pot să le uit

Cum spuneam și într-un articol precedent, parfumul este un accesoriu care nu ar trebui...
error: Content is protected !!