Acasă Lifestyle În ce moment am ajuns să nu mai suport shoppingul?

În ce moment am ajuns să nu mai suport shoppingul?

0
În ce moment am ajuns să nu mai suport shoppingul?

N-aș fi crezut asta despre mine vreodată. Cum, există femeie pe lumea asta căreia să nu-i placă shoppingul? Cum să nu adori să intri din magazin în magazin, pipăind fiecare material în parte, probând haine peste haine, pălării și bijoux-uri? Ei bine, iacătă, eu sunt una dintre acele femei. Nu mai am răbdare la cumpărături.

Acest lucru s-a petrecut subit. Am descoperit dintr-odată, fără să mă gândesc. Și nu weekendul acesta, când am fost la Târgul de Nunți cu prietena mea pentru ca ea să-și aleagă rochia de mireasă, iar eu pe cea de domnișoară de onoare (ea a găsit după opt ore; pentru mine n-am mai suportat să iau iar Romexpo la pas). Nu, asta am descoperit acum ceva timp, când am simțit că mi se face rău într-unul dintre mallurile bucureștene. Luminile, agitația, oamenii grăbiți, prețurile care nu corespund calității proaste (sunt maxim cinci magazine în care aș intra oricând, fără regrete: Nissa, Massimo Dutti, Stefanel, Desigual și Tommy Hilfiger), toate mă obosesc și îmi dau o stare de nervi. Sigur, are legătură și cu partea financiară. Dacă mi-aș permite, nu mi-aș pierde timpul prin Zara (nu zic, unele sunt frumoase și au material bun, însă nu merită câteva sute de lei), Mango sau H&M.

N-am fost niciodată o shopaholică înrăită. Cel puțin nu așa cum era domnișoara Bloomwood din “Confessions of a Shopaholic”, tânăra cu eșarfă verde, care visa să ajungă jurnalist la revista de modă Alette, dar între timp făcea credite peste credite pentru a-și permite cumpărături la prețuri reduse (sumele nu erau deloc modice, chiar dacă reduse, pentru că Rebecca Bloomwood era o fashionistă desăvârșită, ce vâna brandurile).

N-aș putea spune că sunt nici ca majoritatea bărbaților care urăsc shoppingul. Ați văzut că ei nu numai că nu se dau în vânt după cumpărături, dar nici nu stau la discuții despre culori sau materiale. Femeile ar vorbi ore în șir despre asta, pe când ei nu. Iar la cumpărături, nu e potrivit să plece împreună. Pentru că ei știu ce vor, ele nu. Pentru ei este o necesitate, pentru ele o plăcere.

Pentru mine, shoppingul devine un coșmar, dacă petrec mai mult de trei ore. În rest, sigur, îmi place să cheltui pe haine 😁.

Articolul precedent Englezisme necesare. Unii le consideră inutile.
Articolul următor Ție îți lăcrimează ochii la frig? Am eu leac!
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!