AcasăLifestyleÎn ce moment am ajuns să nu mai suport shoppingul?

În ce moment am ajuns să nu mai suport shoppingul?

Published on

spot_img

N-aș fi crezut asta despre mine vreodată. Cum, există femeie pe lumea asta căreia să nu-i placă shoppingul? Cum să nu adori să intri din magazin în magazin, pipăind fiecare material în parte, probând haine peste haine, pălării și bijoux-uri? Ei bine, iacătă, eu sunt una dintre acele femei. Nu mai am răbdare la cumpărături.

Acest lucru s-a petrecut subit. Am descoperit dintr-odată, fără să mă gândesc. Și nu weekendul acesta, când am fost la Târgul de Nunți cu prietena mea pentru ca ea să-și aleagă rochia de mireasă, iar eu pe cea de domnișoară de onoare (ea a găsit după opt ore; pentru mine n-am mai suportat să iau iar Romexpo la pas). Nu, asta am descoperit acum ceva timp, când am simțit că mi se face rău într-unul dintre mallurile bucureștene. Luminile, agitația, oamenii grăbiți, prețurile care nu corespund calității proaste (sunt maxim cinci magazine în care aș intra oricând, fără regrete: Nissa, Massimo Dutti, Stefanel, Desigual și Tommy Hilfiger), toate mă obosesc și îmi dau o stare de nervi. Sigur, are legătură și cu partea financiară. Dacă mi-aș permite, nu mi-aș pierde timpul prin Zara (nu zic, unele sunt frumoase și au material bun, însă nu merită câteva sute de lei), Mango sau H&M.

N-am fost niciodată o shopaholică înrăită. Cel puțin nu așa cum era domnișoara Bloomwood din “Confessions of a Shopaholic”, tânăra cu eșarfă verde, care visa să ajungă jurnalist la revista de modă Alette, dar între timp făcea credite peste credite pentru a-și permite cumpărături la prețuri reduse (sumele nu erau deloc modice, chiar dacă reduse, pentru că Rebecca Bloomwood era o fashionistă desăvârșită, ce vâna brandurile).

N-aș putea spune că sunt nici ca majoritatea bărbaților care urăsc shoppingul. Ați văzut că ei nu numai că nu se dau în vânt după cumpărături, dar nici nu stau la discuții despre culori sau materiale. Femeile ar vorbi ore în șir despre asta, pe când ei nu. Iar la cumpărături, nu e potrivit să plece împreună. Pentru că ei știu ce vor, ele nu. Pentru ei este o necesitate, pentru ele o plăcere.

Pentru mine, shoppingul devine un coșmar, dacă petrec mai mult de trei ore. În rest, sigur, îmi place să cheltui pe haine 😁.

Ultimele Articole

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Cum am petrecut în Tabăra de Lectură de la Sinaia

Încă o Tabără de Lectură specială am avut și la Sinaia, alături de alți...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

Books and Wine: O seară de poveste în București

Books and Wine a avut a III-a ediție și ne-a oferit o seară magică,...

More like this

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...
error: Content is protected !!