Sună a titlu de Cancan, știu. Dar trebuia să te fac să intri aici, să-ți dau un deget de ajutor 😊. Mie, dimineața, îmi curg întotdeauna lacrimile, când merg pe drum. Zilele astea a fost atât de frig încât am simțit cum se formează țurțuri. Nu exagerez. Iar soarele de azi, binevenit desigur, este “cu dinți”.

…Nope, mucii nu-mi curg. Doar în casă, la căldură 😁.

Lacrimi artificiale și cură cu morcov și pătrunjel

Am o sensibilitate a ochilor, fără doar și poate. Iar mie îmi lăcrimează și vara, darămite acum. Una dintre cauze ar fi că dau prea tare căldura în casă (mda, fac parte din acea categorie de femei; că tot făcea Dan Badea caterincă de femei, acum câteva seri, în cadrul unui eveniment de stand up). Iar picăturile nu sunt chiar de folos, că tot spuneam de ele în intertitlu. Am început să le iau pentru că mă dor foarte tare ochii și capul, în ultima vreme. Deși nu sunt deloc ieftine, nu simt că mă ajută prea mult. Probabil că soluția ar fi să o las mai moale cu scrisul. Nu e de ajuns că stau nouă ore pe zi pe laptop, mai fac asta și după program (mai grav, pe telefon).

Beam și înainte sucuri naturale, dar în perioada asta cu atât mai mult. Din păcate, nu reușesc să fac zilnic. Planul meu este să beau dimineața un suc făcut doar din morcovi și pătrunjel (eventual, și un măr), iar seara să fac o salată cu orice, dar neapărat să pun morvoc și pătrunjel în ea. Cele două conțin foarte multe vitamine, deci ajută și la imunitate.

În rest, o primăvară cât mai frumoasă! 🙂

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ