Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Ce nu ştii nu-ţi poate face rău

Ce nu ştii nu-ţi poate face rău

3
Ce nu ştii nu-ţi poate face rău
cordon-energetic1

„-Trebuie să-ţi spun ceva… În alea două săptămâni, în care am fost despărţiţi, am ieşit cu un băiat. Nu doar am ieşit, ci i-am şi permis să mă sărute.

-M-ai terminat…

-Ascultă-mă, te rog… Am hotărât, de comun acord, că e mai bine să ne vedem fiecare de viaţa lui, nu?. Îmi doream să te uit. Iar când am reluat relaţia cu tine, nu m-am mai văzut cu el. Am ales să fiu cu tine, nu să încep o relaţie cu un altul. Chiar dacă tu eşti acelaşi şi n-ai făcut nicio schimbare în viaţa ta.

-De ce mi-ai spus? Preferam să nu aflu niciodată!

-Pentru că ASTA SUNT! Eu aş vrea să ştiu. În plus, mă simţeam vinovată. Am luat o povară de pe umerii mei şi am aruncat-o pe ai tăi. Îmi pare rău…”

Din punctul de vedere al unora, e mai bine ca anumite lucruri să rămână nerostite. Nu şi în opinia mea. Nu suport să fiu minţită. Ori să mi se ascundă lucruri. Prefer să ştiu, oricât de mult rău mi-ar fi după. Sunt masochistă, probabil…

Articolul precedent Ce vezi când te priveşti în oglindă?
Articolul următor Se poate să nu mai plouă?
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!