Acasă Arhiva Ce poate fi mai frumos lunea decât un test de CULTURĂ GENERALĂ?

Ce poate fi mai frumos lunea decât un test de CULTURĂ GENERALĂ?

18
Ce poate fi mai frumos lunea decât un test de CULTURĂ GENERALĂ?

Nema test de gramatică nici săptămâna asta. E o perioadă destul de aglomerată, iar testul acesta e tot ce pot face momentan. Știu că am rărit articolele, am în stand by recenzii de cărți, cronici de film, plimbări pe tărâmuri românești și prin împrejurimi, dar nu e timp. Iar mie îmi place să scriu “la cald”, adică atunci când am terminat cartea, atunci când am văzut filmul, atunci când am terminat vacanța. Am notițe prin telefon, sper doar să găsesc timp pentru a așterne aici cuvintele potrivite astfel încât să iasă mici articolașe :).

 VEZI AICI CĂRȚILE DISPONIBILE AZI LA REDUCERE PE ELEFANT 

Întrebările nu-s grele, dar… vorba lui Napoleon: tre’ să mai ai și noroc ;).

Articolul precedent Test de CULTURĂ GENERALĂ: Iată cele 10 întrebări de luni! Știi toate răspunsurile?
Articolul următor La plimbare prin Atena: Muntele Lycabetus
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

18 COMENTARII

  1. 9/10……cred că e bine încă la vârsta mea!. Intrebarea la care am dat-o la plesneală și am greșit ( cea cu hipoxia) , nu prea este de cultură generală. Cred că se învață despre asta, doar la faculțățile pe specialitate -biologie. In rest întrebări pertinente, chiar unele fiarte accesibile!

  2. Nu cred că s-a obțint 10 din 10; Întrebările cu oxigenul și oasele n-aveam de unde să știu că nu am învățat vreodată! Cei care au pus 10 din 10, pariez că nu veți răspinde la o întrbarea de clasă primară : Spuneți o propoziție din mai multe cuvinte , în care predicatul este subiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!