Acasă Lifestyle Ce se află în geanta unei doamne

Ce se află în geanta unei doamne

0
Ce se află în geanta unei doamne

lipault-luggage-brand

Să fii femeie presupune multe avantaje, iar sexul frumos a avut mai peste tot de câștigat. Însă asta vine la pachet cu o mulțime de îndatoriri și responsabilități. Pe lângă grijile zilnice pe care le are o femeie despre propria persoană, aceasta știe că trebuie să fie întotdeauna pregătită cu de toate, bazându-se întotdeauna pe ea.

De aceea geanta unei doamne este mereu grea, pentru ca în ea găsești tot ce ai putea avea nevoie în zile în care nici nu te aștepți.

Mai jos aveți o listă cu produsele care nu trebuie sa lipsească din geanta niciunei femei. Primele cinci, mai ales, sunt indispensabile.

Actul de identitate

Este un document obligatoriu, fără doar și poate. Însă nu din obligație trebuie să-l aveți cu voi, pentru că, făcând un lucru negândit, este foarte posibil să și uitați de el. Totul se conștientizează și se înțelege.

Bani cash

Fără bani nu poți să ieși din casă. Oricând se poate întâmpla să ai nevoie. Este imperios necesar să te descurci în orice situație te-au afla. Iar banii ajuta de cele mai multe ori.

Balsamul de buze

Eu nu m-aș uita la o femeie ce are buzele uscate și crăpate. Este absolut important să ai în geantă un balsam de buze sau un ruj hidratant. Eu am cu mine tot timpul o cremă de gălbenele, spre exemplu, și un ruj.

Parfum în miniatură

Orice doamnă care se respectă are în geanta ei un parfumel. De preferat, acela cu care și-a dat dimineață, înainte să plece de-acasă. Dar pentru că nu toate parfumurile au varianta în miniatură, avem la îndemână atomizatorul de parfum.

Umbrelă

Recunosc, sufăr uneori de comoditate și urăsc să car chestiu grele după mine, cum este umbrela. Dar am lăsat lenea deoparte când m-a prins ploaia de câteva ori și am ajuns udă leoarcă.

Șervețele

Pachețelul este mic și ușor, încape într-un buzunărel de interior. Nu poți renunța la șervețele, clar.

Crema de mâini

Vorbeam mai sus despre parfum și balsam de buze. Cum ar putea lipsi crema de mâini de lângă acestea, care este atât de necesară în vremurile reci?

Tampoane

Nu e cazul să cari după tine un pachet întreg, este de ajuns unul singur. Sau măcar un protect slip dacă ai la tine, tot te salvează dintr-o situație neprevăzută. Bineînțeles, nu e nevoie să-l ai o lună întreagă, ci când știi că se apropie perioada aceea a noastră :).

Pila de unghii

Știți de câte ori mi s-a întâmplat să mi se rupă o unghie? Și sigur cunoașteți sentimentul acela, cand unghia mare și frumoasă cum era s-a transformat în ceva mic, urât și fără formă. De aceea, pila de unghii este o bună prietenă.

Pieptăn

Părul este cel mai important „accesoriu” al unei femei, în opinia mea și trebuie să arate întotdeauna ca și cum a fost spălat cu doar o oră în urmă.

Cam acestea ar fi cele mai importante lucruri pe care o femeie trebuie să le poarte cu ea zilnic. Sigur că se mai poate renunța la câte ceva, în funcție de nevoile reale ale fiecăruia. De exemplu, umbrela nu este necesară zilnic, dacă vezi că e soare și la tv au anunțat vreme frumoasă (deși m-am păcălit de câteva ori mergând pe ideea asta).

Voi ce aveți în genți și la ce nu ați putea renunța?

Articolul precedent Bonjour, fericire!
Articolul următor Cele mai frumoase citate scrise de Leonard Cohen
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!