Acasă Arhiva Ce seriale merită urmărite pe Netflix și HBO GO în această toamnă

Ce seriale merită urmărite pe Netflix și HBO GO în această toamnă

0
Ce seriale merită urmărite pe Netflix și HBO GO în această toamnă
Ce seriale merită urmărite pe Netflix și HBO GO în această toamnă

Frigul de afară ne îndeamnă să ne ascundem urechile la căldură. O putem face alături de o cană de ceai, prin cărți, sau chiar seriale, sunt de toate pentru toți!

Ce seriale merită urmărite pe Netflix și HBO GO

Netflix si HBO GO oferă o gamă largă de seriale, de toate genurile, potrivite pentru gusturile tuturor, astfel, oricine își poate găsi un serial care se pliază fix pe ceea ce își dorește să urmărească, atunci când vremea de afară ne gonește.

Așa că, serialele pe care le recomand de pe Netflix:

BoJack Horseman

În cazul în care melancolia toamnei v-a acaparat și aveți nevoie de o altă melancolie, acesta este serialul perfect. Povestea lui BoJack, un fost star de cinema (care este și cal) trăiește cu rămășițele din acele timpuri, consumându-și viața într-o continuă risipă și nepăsare. Partea mai puțin tristă este sarcasmul cu care BoJack își recunoaște procesul de autodistrugere. Merită.

Păpușa Rusească

O femeie este destinată trăirii la nesfârșit al ultimei zile din viața ei. Deși ideea nu este nouă, este prezentată cu o doză de amuzament. Deși experimentarea morții în fiecare zi nu pare prea plăcut, serialul este potrivit pentru zilele de toamnă.

Dark

Crimă, mister, dramă. Doar că într-o versiune germană. Cu o doză de supranatural, serialul spune povestea a patru familii, care, după dispariția a doi copii într-o pădure apropiată, își descoperă cele mai întunecate secrete.

Iar serialele HBO GO:

Chernobyl

Pe care, deși cred că mulți l-au văzut deja, trebuie menționat. Așa cum spune și titlul, serialul este o încercare cât mai apropiată de adevăratul eveniment care a cutremurat întregul pâmănt și a avut un impact dezastruos asupra naturii, cât și a oamenilor.

Six feet under

Familia Fisher, cea cu care serialul și-a câștigat notorietatea, este una dintre cele mai morbide familii. În acest serial moartea este un element constant, fiecare deces având repercusiuni asupra personajelor din familie. Se află la limita unui serial de groază.

The leftovers

O altă poveste tristă, unde, aflați într-o perioadă ciudată a omenirii, 2% din populație dispare fără vreo explicație sau motiv. Se spune că este unul din cele mai triste seriale produse de HBO, iar pentru toamnă, este perfect. În top.

Voi ce seriale urmăriți în acest sezon?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!