Acasă Educatie Frumusete Ce trebuie să conţină o trusă de machiaj completă

Ce trebuie să conţină o trusă de machiaj completă

0
Ce trebuie să conţină o trusă de machiaj completă

makiyazh-dlya-fotosessii-osobennosti-3-800x500

Ce înseamnă „a fi femeie”?
Când te gândești la femeie, te gândești la eleganță, stil, rafinament, senzualitate, gingășie, și lista poate să continue.
Când ești femeie, îți revine automat sarcina de a fi aranjată și frumoasă indiferent de moment. De aceea, trebuie să știm pașii esențiali când vine vorba de a ne aranja și ce trebuie să conțină trusa noastră de make-up.
•    Primerul (baza de machiaj) – Acest produs este foarte important când vine vorba de machiaj. El ne pregătește tenul pentru produsele ce urmează să le folosim și totodată ajută fondul de ten să reziste toată ziua. Primerul se alege în funcție de tenul pe care îl avem, putem alege un primer pentru matifiere, luminozitate, etc.
•    Fondul de ten – Cred că nu mai este nevoie să vorbesc despre el, știm toate ce „puteri” are acest produs. La fel ca primerul, îl alegem în funcție de tenul nostru. Dacă avem un ten uscat, vom alege un fond de ten luminos, iar pentru tenul gras alegem un fond de ten matifiant.
•    Corectorul – Foarte important și el, ne scapă de nedoritele cearcăne și imperfecțiuni. Acest produs se poate folosi și în tona T pentru a lumina fața.
•    Pudra – Matifiază fondul de ten, fixează corectorul pentru a nu se strânge sub ochi și permite celorlalte produse să se așeze frumos pe ten.
•    Blush – El ne scapă de mica asemănare cu o fantomă și ne „readuce” la viață.
•    Bronzer – Ne oferă acel look de parcă abia ne-am întors dintr-o vacanță în Hawaii și ne conturează fața, făcând-o să pară mai structurată.
•    Iluminator – Captează lumina, aplicat pe pomeți dă impresia unor pomeți mai pronunțați, iar pe mijlocul nasului dă impresia unui nas mai subțire.
•    Creion/fard de sprancene – Chiar dacă nu îl folosești zilnic, acum este momentul să începi, sprâncenele sunt foarte importante și pot schimba toată fizionomia feței.
•    Mascara pentru sprâncene – În cazul în care nu îți conturezi sprâncenele, acest produs este perfect pentru tine. Este rapid și foarte folositor în a ține firele de păr la locul lor. De asemenea, poți alege unul clear sau colorat.
•    Fardurile – O paletă de farduri neutre este foarte importantă și totodată foarte accesibilă, dacă ești adepta culorilor mai puternice, poți alege o paletă care să conțină mai multe nuanțe care sunt pe placul tău.
•    Tuș / creion de ochi – Dacă îți place acea „codiță” pe care o vezi la majoritatea fetelor și femeilor, ai nevoie de un tuș, ea se mai poate executa și cu un creion negru, însă nu este la fel de rezistent precum tușul și se poate întinde. Poți adăuga colecției tale de machiaje și un creion alb sau nude, pe care să îl folosești pe linia apei, te va ajuta să pari mai odihnită și să creeze iluzia de ochi mai mari.
•    Rimel – Nu cred că există vreo femeie care să nu folosească rimel, el poate schimba tot „jocul”.
•    Ruj/creion de buze/gloss – pe lângă nudeurile pe care le folosești în zilele obișnuite, achiziționează-ți și un ruj într-o culoare puternică (roșu/mov), chiar dacă nu ești atât de confortabilă purtându-l, nu se știe niciodată când ți se face curaj să îl porți.
•    Spray de fixare – Acest produs „topește” produsele existente pe fața ta și le transformă într-un întreg, totodată ajută la rezistența machiajului și poate fi folosit pe pensulă înaintea aplicării fardului pentru a fi mai pigmentat.
•    Pensule – Investește într-un set de pensule de calitate, pot schimba tot machiajul, indiferent că este vorba de pensulele pentru ochi sau față.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!