AcasăEducatieDescoperaCe trebuie să știi despre parfumuri

Ce trebuie să știi despre parfumuri

Published on

spot_img

Un detaliu foarte important în ceea ce privește imaginea unei femei este legat de mireasmă. Da, în acest articol voi vorbi despre parfumuri și despre ceea ce înseamnă să ai o prezență discretă într-o anumită situație. Sunt contexte în care nu se cade să miroși foarte puternic a parfum, dar sunt și contexte în care chiar se impune să ai un miros puternic, care să rămână impregnat în minți și să creioneze imaginea ta.

La școală sau serviciu, mie mi se pare că nu trebuie să te faci remarcată prea tare prin parfumul pe care îl porți. În fond acolo mergi zilnic, iar un miros puternic zilnic nu pică foarte bine, deoarece la serviciu trebuie să te simți cât mai confortabil cu colegii tăi, este un spațiu deschis și sunt persoane care nu suportă anumite arome. O spun din propria experiență. Nu-mi convine deloc când o colegă sau un coleg vine foarte parfumat, dimineața sau în oricare alt moment al zilei pentru că sunt sensibilă la parfumuri și deseori manifest reacții alergice.

De ieșit în evidență, trebuie să o faci într-un cadru cât de cât privat, adică poți insista cu parfumul dacă vrei ca mirosul tău să îi rămână în minte vreunui tip cu care ieși în oraș pentru prima data, de exemplu, sau soțului/iubitului tău, atunci când vrei să îi sucești mințile într-o seară privată, doar a voastră, poți să pui o doză mai mare de parfum pe pielea ta.

Să aplici parfum acolo unde vrei sa fii sărutată

Se spune că trebuie să faci acest lucru, însă, este bine de știut că parfumul nu are un gust tocmai plăcut, de aceea, dacă tu chiar vrei să fii sărutată în anumite părți, eu zic totuși să nu exagerezi pentru că partenerul tău nu va fi foarte încurajat să o facă atunci când va simți amărăciunea.

Parfumurile de vară nu sunt ca cele ce pot fi purtate iarna

Vara se poartă parfumuri fructate și florale, pe când, atunci când vine sezonul rece, trebuie să porți arome mai tari, cum ar fi cele lemnoase, piperate sau cele asemănătoare ambrei și moscului. Presupun că știi deja că moscul este o substanță frumos mirositoare produsă de masculul mosc în perioada reproducerii, însă, în ciuda acestui lucru, este o mireasmă unică și foarte scumpă, care pe mine m-a fermecat dintotdeauna.

 

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

Tabara iCarte, iParte ZIUA 3 – Satul Cobor

Iată-ne ajunși în ultima zi din Tabăra iCarte, cea în care ne-am împărțit între...

Tabara iCarte, iParte: ZIUA 2 – La pas prin Ferma Cobor

A doua zi din Tabăra iCarte, iParte a fost la pas prin Ferma Cobor....

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...
error: Content is protected !!