Acasă Educatie Descopera Ce trebuie să știi despre parfumuri

Ce trebuie să știi despre parfumuri

0
Ce trebuie să știi despre parfumuri

Un detaliu foarte important în ceea ce privește imaginea unei femei este legat de mireasmă. Da, în acest articol voi vorbi despre parfumuri și despre ceea ce înseamnă să ai o prezență discretă într-o anumită situație. Sunt contexte în care nu se cade să miroși foarte puternic a parfum, dar sunt și contexte în care chiar se impune să ai un miros puternic, care să rămână impregnat în minți și să creioneze imaginea ta.

La școală sau serviciu, mie mi se pare că nu trebuie să te faci remarcată prea tare prin parfumul pe care îl porți. În fond acolo mergi zilnic, iar un miros puternic zilnic nu pică foarte bine, deoarece la serviciu trebuie să te simți cât mai confortabil cu colegii tăi, este un spațiu deschis și sunt persoane care nu suportă anumite arome. O spun din propria experiență. Nu-mi convine deloc când o colegă sau un coleg vine foarte parfumat, dimineața sau în oricare alt moment al zilei pentru că sunt sensibilă la parfumuri și deseori manifest reacții alergice.

De ieșit în evidență, trebuie să o faci într-un cadru cât de cât privat, adică poți insista cu parfumul dacă vrei ca mirosul tău să îi rămână în minte vreunui tip cu care ieși în oraș pentru prima data, de exemplu, sau soțului/iubitului tău, atunci când vrei să îi sucești mințile într-o seară privată, doar a voastră, poți să pui o doză mai mare de parfum pe pielea ta.

Să aplici parfum acolo unde vrei sa fii sărutată

Se spune că trebuie să faci acest lucru, însă, este bine de știut că parfumul nu are un gust tocmai plăcut, de aceea, dacă tu chiar vrei să fii sărutată în anumite părți, eu zic totuși să nu exagerezi pentru că partenerul tău nu va fi foarte încurajat să o facă atunci când va simți amărăciunea.

Parfumurile de vară nu sunt ca cele ce pot fi purtate iarna

Vara se poartă parfumuri fructate și florale, pe când, atunci când vine sezonul rece, trebuie să porți arome mai tari, cum ar fi cele lemnoase, piperate sau cele asemănătoare ambrei și moscului. Presupun că știi deja că moscul este o substanță frumos mirositoare produsă de masculul mosc în perioada reproducerii, însă, în ciuda acestui lucru, este o mireasmă unică și foarte scumpă, care pe mine m-a fermecat dintotdeauna.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!