Acasă Citate Cea mai emoționantă reclamă din 2018.

Cea mai emoționantă reclamă din 2018.

0
Cea mai emoționantă reclamă din 2018.

Puține sunt acele reclame pe care le înțeleg. Unele chiar n-au nicio noimă. Când mergeam la reclame ca figurație, mereu mă întrebam de ce naibii mă puneau în atâtea cadre, ce voiau să scoată în evidență, cum oare va arăta reclama aia la final. Mi-a venit în minte acum una dintre ele, la bere. Mă îmbrăcaseră într-un costum de extraterestru, mă urcaseră pe platforma unei mașini și, evident, trebuia să filmez nemișcată. În asta a constat toată reclama. Nemișcată, extraterestru, cu berea în mână, în diferite cadre :D. Și, desigur, în reclamă am apărut maxim 20 de secunde, dar eu filmasem vreo 12 ore. Ăă, 14, că făcusem overtime. 

Revenind la reclama despre care scriu, este una dintre cele mai emoționante, așa cum spuneam și în titlu. Clipul, realizat de Toyota, prezintă povestea lui Lauren Woolstencraft, campioană în cadrul Jocurilor Paralimpice (opt medalii olimpice!). Piesa de pe fundal este și ea foarte frumoasă și bine aleasă, la fel de emoționantă, dar și pozitivă.

 

Articolul precedent Eu, dac-aș fi fost bărbat…
Articolul următor Cover story: Tuberoze şi Gabrielle Chanel – povestea unui parfum unic
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!