Acasă Arhiva Cele mai bune 10 cărți din 2019 conform Amazon

Cele mai bune 10 cărți din 2019 conform Amazon

0
Cele mai bune 10 cărți din 2019 conform Amazon

Amazon, locul în care poți găsi orice de la A la Z, este și lăcașul cărților, iar anul acesta, un top al celor mai bune cărți a apărut pentru a ne arăta încă odată, statistic vorbind, ce gen literar tronează, și ce anume ne place să citim.

  1. Elizabeth Gilbert ”Orașul fetelor”

Cunoscută pentru cartea ”Mănâncă, roagă-te, iubește!”, autoarea revine cu o carte foarte interesantă despre ambițiile lui Vivian. Ajunsă în New York, aceasta își dorește să ajungă o persoană interesantă. Cum? Rămâne de văzut.

  1. Alex Michaelide ”Pacienta tăcută”

Posibil a fi thriller-ul anului 2019 prin povestea Aliciei. Deși pare a avea viața perfectă, într-o seară își împușcă soțul, după care refuză să vorbească. Misterioasă și plină de suspans.

  1. Jayson Greene ”Once more we saw starts”

O carte despre tragedie și pierdere, ”Once more we saw starts” spune povestea autorului, care a trebuit să treacă prin nefericita pierdere a fiicei lui de 2 ani.

  1. Jennifer Weiner ” Everything”

În era puternicului #MeToo, cartea prezintă relația celor două surori în această mișcare, dar și gradul de evoluție al femeilor în lupta pentru drepturi și egalitate.

  1. Yangsze Choo ” The Night Tiger”

O puternică descriere a destinului, ”The Night Tiger”  urmărește doi tineri, o croitoreasă și un casnic. Cei doi pornesc în căutarea unui deget mumificat, în frumoasa Malaysia.

  1. Taylor Jenkins Reid ” Daisy Jones & The Six”

O serie de interviuri fictive despre trupa ”Daisy Jones & The Six” ai anilor 60. Povestea este atât de captivantă, încât este greu de crezut că trupa nu a existat, ci este rodul imaginației autorului.

  1. Robert Macfarlane ” Underland”

Greenland poate nu a fost încă admirat așa cum se cuvine, ceea ce l-a determinat pe Jenkins să cerceteze locul și să scrie despre descoperirile sale ale unui pământ pe care nu îl vedem cu ochiul liber.

  1. Julie Yip-Williams ” The Unwinding of the Miracle”

Acceptare este termenul care descrie cel mai bine această carte. Dintr-o boală în faza terminală, autoarea își exprimă fricile și neîncrederea în ziua de mâine din unghiul unui om pe moarte.

  1. Ruth Reichl ”Save me the plums”

Prezintă povestea scriitoare spre drumul succesului la care visa in copilărie. Ajunsă a fi editor șef la revista pe care o adora în tinerețe (revistă culinară), autoarea ne trece prin toată experiența sa de viață din plan profesional.

  1. Thomas Harris ”Cami Mora”

O poveste despre lăcomie și supraviețuire, ”Cami Mora” este plină de cazuri incitante, morți, acțiune, cam tot ce se poate întâmpla în Miami. Autorul cărții ”Tăcerea mieilor”, Harris continuă realizarea unor romane polițiste de succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!