Acasă Citate Citatul zilei

Citatul zilei

7
Citatul zilei

Holidays_Saint_Valentines_Day_Loving_couple_019875_ copy

Nu neapărat pentru acest citat, ci pentru că „Oblivion” este un film bunicel, vă recomand să-l vizionaţi. Vă las şi un trailer, posibil să nu fie toată lumea interesată de genul. Tom Cruise este unul dintre actorii mei preferaţi, mai puîin pentru calităţile fizice, ci îndeosebi pentru cele actoriceşti.

Articolul precedent Am învăţat când să pun punct. Chiar dacă am confundat iubirea cu dependenţa…
Articolul următor 23 de imagini care reflectă realitatea societăţii în care trăim
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

7 COMENTARII

  1. si mie mi se intampla sa.mi apara de 2,3 ori un comentariu, nu la tine neaparat, cand tastez de pe telefon. inca nu m.am prins daca atunci cand scriu de pe al meu sau de pe al sotului, ca nu tin minte mereu de pe care tastez…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!