AcasăCalatoriiBucureștiCum a fost la YARD SALE: O zi plină de inspirație cu...

Cum a fost la YARD SALE: O zi plină de inspirație cu scriitori și expozanți

Published on

spot_img

Cum a fost la primul Yard Sale by iCarte, iParte? Fotografiile spun mai mult decât cuvintele de mai jos, a fost o zi de toamnă superbă, cu invitați scriitori și nu numai, dar și cu expozanți ce ne-au inspirat cu produsele lor.

Event: Yard Sale

Data: 23 septembrie 2023

Loc: str. Paris nr. 12, SVN Credit

Invitați: scriitorii Camelia Cavadia, Radu Paraschivescu, Emilia Toma, Liviu G. Stan, Rusanda Davideanu (expert Brand Personal), Alin Comșa (public speaker)

Expozanți: persoane care au adus din comorile personale, de la cărți, tablouri, bijuterii (chiar hand-made) până la haine și alte obiecte de artă locală

Muzică Live: Maria Roxana Șerban

Food Truck: Pizza cu Fomizza de la Radu Darie

Parteneri media: Radio TaNăNaNa și Daily Magazine

Parteneri: Vinul a fost oferit de Vinuri Shop pentru cei toți care au vizitat târgul. Pentru expozanți am avut și smoothie-uri oferite de Sloop (plus apă și cafea). Spațiul de pe str. Paris, care a fost atât de lăudat de expozanți, de invitați și de vizitatori, aparține celor de la SVN Credit, la care puteți oricând apela la o ședință de consultanță financiară.

Fotografii realizate de George Rotărescu

Dragi cititori, într-o zi frumoasă de toamnă, strada Paris din București a devenit locul unde pasionații de cultură, cărți, brand personal și distracție s-au adunat la un eveniment senzațional – Yard Sale by iCarte, iParte. Cu speakeri de excepție, expoziții de produse personale, muzică live și delicii culinare, evenimentul a oferit o experiență de neuitat.

Inspirație de la speakerii noștri

Unul dintre punctele culminante ale evenimentului Yard Sale Paris a fost prezența unor persoane pe care, personal, le admir foarte mult. La ora 11.00, am început discursurile literare cu scriitoarele Camelia Cavadia și Emilia Toma, iar la ora 14.00 cu scriitorii Radu Paraschivescu și Liviu G. Stan. Imediat după a intrat public speakerul Alin Comșa, care ne-a povestit de ce să-l mai citim astăzi pe al nostru mare poet, Mihai Eminescu, iar la final, Rusanda Davideanu, expert în Brand Personal, ne-a împărtășit din experiențele ei și de ce este importantă imaginea unui scriitor, pe lângă cărțile pe care le publică.

Fotografii realizate de George Rotărescu
Fotografii realizate de George Rotărescu

Aceștia au adus cu ei povești inspiraționale și sfaturi valoroase pentru toți cei prezenți. Scriitorii au împărtășit din experiențele lor și au dezvăluit secretele creării unor opere literare de succes, în timp ce ceilalți public speakeri au încurajat audiența să-și dezvolte abilitățile de vorbire în public și să-și construiască brandul personal.

Expozanții și produsele lor unice

Evenimentul a găzduit o varietate de expozanți talentați, fiecare cu produsele lor personale unice. De la artizanat la bijuterii lucrate manual, haine unicat și obiecte de artă, participanții au avut ocazia să exploreze și să achiziționeze lucruri speciale, făcute cu pasiune și dedicare.

Fotografii realizate de George Rotărescu

Muzica Live ce a încântat sufletele

Atmosfera a fost întreținută de muzica live care a răsunat pe strada Paris, mulțumită vocii seducătoare a Mariei Roxana Șerban. Artista ne-a oferit un spectacol plin de energie, care a făcut ca evenimentul să fie și mai memorabil. Publicul a  cântat împreună cu ea melodiile preferate, adăugând o notă specială la atmosfera deja vibrantă.

Deliciile culinare

Participanții la Yard Sale Paris au fost răsfățați cu o varietate de opțiuni culinare delicioase. De la pizza proaspătă la vinul rafinat și smoothie-uri sănătoase, toată lumea a găsit ceva pentru a-și satisface poftele. Standul cu pizza au fost un loc de întâlnire și de socializare pentru cei prezenți.

Fotografii realizate de George Rotărescu

Atmosfera plină de energie și creativitate

Ceea ce a făcut acest eveniment cu adevărat special a fost atmosfera sa. Strada Paris din București a fost transformată într-un loc plin de energie pozitivă, creativitate și entuziasm. Oamenii au venit pentru a învăța, pentru a descoperi, pentru a socializa și pentru a se distra.

Evenimentul Yard Sale by iCarte, iParte a fost o reușită în toate privințele, după cum o spun cei prezenți. A adus împreună oameni cu pasiuni comune și a oferit o experiență unică în inima Bucureștiului. De la speakerii inspiraționali la expoziții, muzică și mâncare delicioasă, acest eveniment a avut totul. Cu siguranță, ne putem aștepta la mai multe astfel de experiențe în viitor, pe străzile pline de viață ale orașului. Adulții sunt cei care inspiră copiii. Prin cei mici ducem mai departe, împreună, aceste activități culturale.

Fotografii realizate de George Rotărescu

Dacă ați ratat acest eveniment, nu vă faceți griji! Yard Sale va mai fi și va continua să aducă împreună comunitatea pentru a sărbători creativitatea și pasiunile într-un mod unic și inspirațional. Până atunci, vă puteți înscrie la următoarele evenimente organizate de iCarte, iParte:

  • Book Club, 30 septembrie
  • Books & Wine, 17 octombrie
  • Book Club, 4 noiembrie
  • Privat event, 18 noiembrie
  • Book Camp, 30 nov-3 dec 2023

Până data viitoare, să continuăm să explorăm și să celebrăm toate aspectele frumoase ale vieții!

GALERIE FOTO, realizată de George Rotărescu

Ultimele Articole

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Cum am petrecut în Tabăra de Lectură de la Sinaia

Încă o Tabără de Lectură specială am avut și la Sinaia, alături de alți...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

Books and Wine: O seară de poveste în București

Books and Wine a avut a III-a ediție și ne-a oferit o seară magică,...

More like this

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Cum am petrecut în Tabăra de Lectură de la Sinaia

Încă o Tabără de Lectură specială am avut și la Sinaia, alături de alți...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...
error: Content is protected !!