Acasă Carti Carti dezvoltare personala Cum am ajuns regină într-un regat îndepărtat

Cum am ajuns regină într-un regat îndepărtat

0
Cum am ajuns regină într-un regat îndepărtat
sursa foto: wallpaperup.com

Nu, nu e un vis, este chiar realitate, spusă într-un mod frumos. Și nu este doar un mod frumos de a spune că iubesc și sunt îndrăgostită, ci este o frumusețe care iese din mine prin toți porii. Cine a sădit fericirea asta în inima mea? Cineva care o și culege acum.

Mi-am schimbat viața, și nu într-un mod fizic, ci mi-am schimbat atitudinea și părerea despre viață și asta m-a făcut să capăt mai multă încredere în mine și să mă stimez mai mult, pentru că am descoperit că dacă eu nu mă iubesc, nici ceilalți nu o pot face în mod perceptibil, căci problema este la mine, și nu la ei.

Mi-am înfrumusețat existența

Nu spun că am avut o viață rea în trecut, spun doar că acum este mult mai bună, spun că atunci trebuia să trăiesc în compromisuri pentru o bucățică de fericire, iar acum fericirea mea este și a altora, fără niciun compromis. Nu îmi este teamă să recunosc că mediul în care căutam, cu tot dinadinsul, să mă integrez, doar pentru că mi se părea cool, era unul puțin cam boem și ieșit din tipare și mă solicita într-un mod negativ, iar eu mă obligam să mă regăsesc în el. Mi-am dorit să fiu altcineva, să par puternică și rebelă, dar ajunsesem o făptură sensibilă și vicioasă. Viciile sunt nasoale, și nu poți scăpa de ele până nu ajungi să le înțelegi, iar pentru asta, nu te feri să ceri și să accepți ajutor.

Însă nu m-am putut păcăli prea mult timp, pentru că în viața mea a apărut persoana care să mă încununeze cu cele mai frumoase sentimente, să mă facă mai profundă, mai sinceră cu mine și care să mă facă să mă iubesc și să mă respect cu adevărat, ca femeie. A apărut bărbatul care m-am făcut regină peste inima mea, un regat îndepărtat de meleagurile superficialității – acolo unde mă aflam eu. Știi cum e să fii regină? Eu cred că știi, pentru că orice femeie se poate simți regina din brațele bărbatului ei. Dacă nu știi încă, nu îți pierde speranța, vei afla!

Bărbații sunt nobili

Bărbații nu sunt doar niște reprezentanți ai sexualității sau ai rigidității. Haideți să nu îi privim așa, pentru că ei vor să facă pentru noi mai mult decât putem să facem pentru noi însene, trebuie doar să îi încurajăm s-o facă prin sinceritate, afecțiune, toleranță, înțelegere. Să nu ne fie teamă să ne arătăm vulnerabile și instabile în fața lor pentru că iubiții sau soții noștri ne sunt parteneri de viață. Bărbații sunt, din punctul meu de vedere, un simbol al puterii, al spiritualității și profunzimii, și, da chiar și ei plâng, chiar și ei iubesc și dăruiesc. Stai alături de bărbatul care te respectă în orice circumstanță pentru că este clar că o face iubindu-te și punându-te pe tine, femeie dragă, într-un plan superior. Găsește-ți încrederea în tine alături de acel bărbat care te tratează ca pe o regină. Orice femeie este frumoasă și merită asta, pentru că frumusețea vine din adâncul tău.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!