Acasă Educatie Frumusete Cum îți protejezi pielea de razele solare și cum o hidratezi după expunere

Cum îți protejezi pielea de razele solare și cum o hidratezi după expunere

0
Cum îți protejezi pielea de razele solare și cum o hidratezi după expunere
Sursa foto: dermalinstitute.com

Am tot auzit discuții și explicații de specialitate, sau nu, despre cum, când și cât să ne expunem pielea la soare.

Este adevărat, gradul de risc există și poate fi mare, dar consider că, dacă o faci cu mare grijă și îți pregătești pielea regulat, nu doar când ieși la piscină, poți evita evenimentele neplăcute.

Eu nu am avut niciodată încredere în cremele și loțiunile din comerț, indiferent de factorul lor de protecție. Ca un argument, mi-am ars pielea, deși am folosit cremă cu factor de protecție 30. Așa că, am renunțat și am revenit la uleiurile mele. Nici nu îmi afectează pielea și, ce credeți, mă bronzez și frumos (e adevărat, mă ajută și pigmentul, dar asta e o altă discuție).

Uleiurile sunt mai bune decât cremele

Personal, nu îmi lipsesc uleiul de măsline, de cocos și cel de susan, proaspăt descoperit. După duș, aproape de fiecare dată, în loc de crema sau loțiunea din comerț, poți folosi cu încredere, pe pielea umedă, uleiul de cocos presat la rece sau cel de măsline, dar sunt sigură că știați și voi asta, însă, doar voi știți în ce măsură le și folosiți.

Ajută și hidratează, asta e clar. Și, uite așa, îți pregătești pielea pentru expunerea la soare. La plajă sau la piscină, poți folosi pentru față o cremă cu protecție (fiecare în funcție de pigment), iar pe restul corpului…același ulei. Nu recomand susanul la plajă, pentru că miroase a…susan și poate fi deranjant pentru cei din jur. Testat pe mine, acest tip de protecție a dat roade. Nu m-am prăjit, nu m-am ars, ba chiar m-am bronzat frumos, iar eu stau cu orele, fără să am nicio temere.

Concluzionând, știu că poate v-am zăpăcit cu atâtea uleiuri, dar, testate pe mine și încercate și de alte femei, aș putea garanta că produc rezultate bune, și nu doar pentru corp, cum spuneam.

Sursa foto: dermalinstitute.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!