Acasă Frumusete Coafura Cum să îți deschizi culoarea părului în mod natural

Cum să îți deschizi culoarea părului în mod natural

0
Cum să îți deschizi culoarea părului în mod natural

Vrei să îți deschizi culoarea părului, dar nu vrei să te duci la un salon și nici nu dorești să folosești produse chimice, deoarece acestea îți ard părul? Ei bine, există și alte alternative care sunt naturale și foarte eficiente.

Ingredientele pe care le vom enumera în cele ce urmează este posibil să le ai deja în casă, așadar, iată care sunt!

Apă și sare

Când erai mică și te duceai împreună cu părinții la mare, probabil că îți petreceai toată ziua în apă. Atunci părul se deschidea la culoare, dar nu știai din ce cauză. Apa sărată era ”vinovată”. Acum, dacă nu ai timp să mergi la mare ca să te bronzezi și să faci baie în mare, prepară-ți acasă o soluție din apă și sare. După ce ai șamponat părul, clătește-l cu soluția obținută, apoi lasă-l să se usuce și clătește-l iar seara (poboaba capilară are nevoie de hidratare).

Ceai de mușețel

Ceaiul de mușețel este considerat una dintre cele mai bune modalități naturale prin care îți poți deschide culoarea părului. În plus, acest ceai îi redă podoabei capilare strălucirea, îl hidratează și îl hrănește de la rădăcină. Pune peste două pliculețe de mușețel uscat în apă fierbinte. Lasă ceaiul să se răcească. Apoi, clătește părul cu soluția rece, las-o să acționeze 15 minute și clătește-l bine cu apă călduță. Șamponează-l și clătește-l iar.

Vitamina C

Acaestă vitamină deschide culoarea părului, dar îl și hrănește. Pune într-un bol conținutul uleios din opt-nouă capsule (uleioase) de vitamina C, apoi amestecă-l cu șampon. Spală părul cu pasta obținută și clătește-l bine. Apoi, aplică balsamul, pe care-l lași să acționeze câteva minute, și clătește șuvițele din nou cu apă călduță.

Apă și suc de lămâie

Una dintre cele mai vechi modalități naturale prin care se deschidea părul la culoare este amestecul dintre apă și suc de lămâie. Amestecă o ceașcă de apă cu două linguri de suc de lămâie. Aplică soluția obținută pe păr și las-o să acționeze 15 minute, după care clătește-l. Șamponează și clătește din nou podoaba capilară cu apă călduță.

Aceste remedii naturale fac minuni. Părul tău va fi cu două nuanțe mai deschis!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!