Acasă Frumusete Coafura Cum să îți îndrepți părul fără să-l deteriorezi

Cum să îți îndrepți părul fără să-l deteriorezi

0
Cum să îți îndrepți părul fără să-l deteriorezi
woman with long healthy hair lying on a white background

Părul este unul dintre cele mai vizibile aspecte ale unei persoane. Prin urmare, este necesar să ai grijă de el. Poate crezi că nu are nicio importanță, dar folosirea plăcii de îndreptat corecte joacă un rol important în modul în care arată părul. În plus, este esențial ca podoaba capilară să fie dată cu o cremă de protecție înainte de îndreptare.

Cum să îndrepți părul fără a-l deteriora

Când vine vorba de păr și frumusețe, există tot felul de accesorii și produse, dar nu toate sunt calitative. Tot ce este în exces reprezintă un risc pentru organism, tot așa și produsele de înfrumusețare nu fac excepție. Iată câteva sfaturi!

Protejează scalpul

Primul sfat se referă la protejarea scalpului, care este zona cu cea mai fragilă piele. Temperatura ridicată a plăcii de îndreptat poate afecta scalpul, provocând arsuri, uscare și subțierea firului de păr.

Înainte de a îndrepta părul, încearcă să folosești produse speciale de protecție. Există foarte multe opțiuni. Dacă ai cum, consultă un hair stylist. El îți va recomanda cele mai bune produse pentru părul tău.

Piaptănă părul înainte de a-l îndrepta

Înainte de a îndrepta părul, piapătănă-l bine, chiar dacă este dureros. Părul încurcat este foarte sensibil și se rupe la fel de ușor. Acest sfat este valabil pentru toate tipurile de păr. De asemenea, este recomandat să îndrepți părul după ce l-ai spălat și uscat (natural, dacă se poate).

Folosește produse de calitate

În unele cercuri, oamenii sunt criticați pentru că își cumpără produse scumpe sau doar de la o anumită marcă. Dar când vine vorba de produse de înfrumusețare, aceasta este o atitudine arhaică, pentru că calitatea trebuie să fie pe primul loc.

Un exemplu este placa de îndreptat. Există modele la toate prețurile și toate stilurile. Cu toate acestea, este important să o alegi pe cea mai bună, bazându-te pe anumite caracteristici. Nu toate plăcile sau periile de îndreptat îți permit să reglezi temperatura. Acesta este primul aspect pe care trebuie să-l iei în considerare când vrei să îți cumperi o placă. Este cel mai important. De asemenea, dacă nu îți îndrepți părul acasă și te duci la salon, este recomandat să întrebi ce placă folosesc. Nu uita că sănătatea podoabei capilare este foarte importantă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!