Acasă Lifestyle Cum văd un bărbat frumos

Cum văd un bărbat frumos

0
Cum văd un bărbat frumos

Am citit astăzi un articol despre câtă nevoie are femeia de îmbrățișări, vorbe frumoase, etc, etc, etc. L-am citit pentru că îmi place mult stilul autorului. Ce nevoi are femeia, știam deja. Din propria experiență, firesc. Ceea ce înțelegem mai greu noi, femeile în general, este că și bărbații au aceste nevoi.

Bărbatul de lângă tine, femeie, are nevoie să-i întorci toate zâmbetele, toate îmbrățișările, toate te iubesc-urile spuse din inimă, toate încurajările. Bărbatul de lângă tine are nevoie să plângă uneori. Iar tu să-l ții de mână și doar să-l asculți fără să-l omori cu sfaturi în fraze lungi și dese. Bărbatul de lângă tine are nevoie să ai și tu inițiativă când vine vorba de sex. Să nu-l lași numai pe el să-ți facă viața frumoasă, să i-o faci și tu lui. Bărbații de lângă noi au nevoie să renunțăm la stereotipuri, la a le pune etichete, la a-i compara cu foștii sau cu viitorii imaginari.

Bărbații cu care vom reuși toate astea… vor fi cei mai frumoși bărbați. Interior-exterior! 😉

Te iubesc, cititorule! Să-ți fie bine!

Autor: Dioana

Articolul precedent Rozul nu e pentru pițipoance, poartă-l cu încredere!
Articolul următor Filmul de weekend: De la 5 la 7. Iubire de după-amiază
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!