Acasă Moda Rozul nu e pentru pițipoance, poartă-l cu încredere!

Rozul nu e pentru pițipoance, poartă-l cu încredere!

0
Rozul nu e pentru pițipoance, poartă-l cu încredere!

Multă vreme am avut prejudecăți de genul: nu port roz, că-i de piți, și nu port roșu, că-i de bitches. Așa or avea și altele impresia despre mine, cum că sunt o bitch 😅.

Așadar, am început să port roz, inclusiv ruj roz (La cel cum am început să port roșu, inclusiv ruj roșu; doar oja roșie este cea pe care o folosesc de ani buni, fără să am vreo prejudecată legată de acest lucru). Și mă bucur de asta, pentru că eu sunt o persoană a culorilor, le ador și mă joc cu ele așa cum o fac cu vorbele scrise :).

Rozul a început să se poarte iarăși pe la începutul lui 2013. Eu am îndrăznit pe la sfârșitul lui 2017. Eh, n-am pierdut nimic. Nu-mi place să apar la fel ca restul doar pentru că se poartă :). Așa că am venit mai cu întârziere. Oricum, port rar. Și, de regulă, roz cald, deschis, pastelat. Mai am și câte o fucsia, de exemplu unul dintre tricourile pentru sală, dar nu prea multe.

Cel mai mult port eșarfe roz sau cu un pic de roz. Haine mai puțin. Nu cred că am purtat vreodată o rochie roz. Aaa, ba da! Vaaai, trebuie să vă spun asta! Eram pe la sfârșitul clasei a cincea. Îmi luase maică-mea acea rochie roz. Nu mai știu exact din ce material era, dar parcă aducea puțin cu neoprene-ul de azi, doar că ceva mai subțire. Și țin minte că am mers la țară, la o serbare a unor copii de-o seamă cu mine. Doamne, ce mi-au mai lăudat fetele acelea rochia! La oraș, n-ar fi observat nimeni că am o rochiță nouă, roz. La țară, însă, mă simțeam așa de #FataCuRochieRoz, atât de privită și de admirată 😊. Habar n-am de ce n-am mai purtat niciodată roz de atunci. Poate pentru că m-am simțit prost. Fetele erau simple, îmbrăcate în costume populare, iar eu păream o orășeancă încrezută (deși cred că era doar în mintea mea de atunci).

My favourite pink

Revin în prezent și vă spun că rozul mi se pare o culoare îndrăzneață, iar cel mai mult mi-ar plăcea niște pantofi roz (nu orice roz). Poate îi iau și am să-i port la vară. Sunt colecționară de pantofi (ca orice femeie, de altfel), deci trebuie să am și roz. Nu prea mult, pentru că anul acesta avem o altă culoare care se poartă, culoarea mea preferată dintotdeauna: galbenul pai 😍 (ca să știți, mor de invidie când văd la o femeie/un bărbat bluză sau pantaloni galbeni; efectiv, îmi vine să o/îl dezbrac pe loc 😅).

Iar culoarea mea preferată de roz este nude. Mă rog, roz deschis. Îmi place și roz prăfuit. Simplu și plăcut ochiului. Cum e aceasta:

ROZ la bărbați

Absolut! Mi se pare că nu sunt atât de privilegiați ca noi pentru că unora li se pare ciudat când văd un bărbat îmbrăcat mai colorat. De fapt, ia lăsați, că fac un articol separat, că lungesc prea mult textul și vă plictisiți. Știu, știu, este un site cu și despre feminitate, gândiți că n-ar trebui să-i bag cu noi (poate PE noi 😁). Mie mi se pare foarte util un articol cu și despre bărbați. Îmbrăcați în roz :).

Niciodată nu combin roz cu roșu. Roșu cu vișiniu sau grena nici atât! Am văzut că sunt multe femei care fac asta. Pur și simplu, vizual, nu-mi place. Înainte nu combinam nici galben cu portocaliu sau albastru cu mov. Între timp, preferințele acestea s-au mai schimbat. Asta după ce am văzut că au apărut pantofi în două nuanțe, chiar cele menționate mai devreme. Însă roz cu roșu… n-am cum, e too much for me :).

“Always have fun with fashion. Dress to entertain yourself”

(Betsey Jojnson)

 

 

Articolul precedent Tulip, cel mai bun și sănătos pateu de ficat.
Articolul următor Cum văd un bărbat frumos
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!