Acasă Carti Carti dezvoltare personala Dacă ești șoferiță nu înseamnă că ești un pericol în trafic. Din contră!

Dacă ești șoferiță nu înseamnă că ești un pericol în trafic. Din contră!

0
Dacă ești șoferiță nu înseamnă că ești un pericol în trafic. Din contră!
sursa foto: chickdriven.com

”Femeie la volan!” este sintagma pe care o spun mulți șmecherași care au impresia că ei sunt vreo lumină într-ale condusului. Se miră de parcă le-a căzut un asteroid în cap dacă văd că faci vreo eschivă sau o mică greșeală.

Nimeni nu e perfect, mai ales în trafic, dar noi femeile suntem considerate dezastre ambulante. Nu este deloc așa. De acord, poate femeile se orientează mai greu în spațiu, parchează strâmb sau pe două locuri sau poate sunt mai încete, pentru că sunt foarte precaute, dar asta nu înseamnă cu noi suntem mai prejos. Din contră, statisticile arată că femeile conduc mult mai corect decât bărbații.

Sunt o șoferiță bună și nu o spun eu, și sunt foarte deranjată când văd pe câte unul că încearcă să mă ia peste picior în trafic doar pentru că îmi vede cocul deasupra tetierei. Apoi ador să îi văd fața când îi dau peste nas cu cine știe ce „scheme” ale mele :))). Îmi place tare mult să le arăt purtătorilor de testicule că nu sunt ei stăpânii șoselelor și o fac curat, adică așa cum scrie la carte, într-un mod cât se poate de corect și prudent. Întotdeauna am avut o pasiune nebună pentru condus și am și avut ocazia să conduc destul de mult. Încurajez femeile să conducă, este o dovadă a egalității.

Nu vă lăsați intimidate de bărbați în trafic, pentru că oricum noi suntem cele superioare, după cum ne-o spun statisticile. Arătați-le cine este șeful fără să vă puneți viețile în pericol și nu vă temeți să greșiți. Este firesc să greșești. Este extrem de important să nu uităm de respectul reciproc și să nu cădeam în extrema aceea în care ne dăm toată silința să epatăm.

Este destul de greu să fii femeie la volan pentru că ești ținta foarte multor prejudecăți, cum ar fi, de exemplu, că femeile nu sunt de treabă și nu dau prioritate( atunci când este aglomerat și circuli pe un drum cu prioritate să îl lași și pe altul să intre), sunt foarte multe femei care dau prioritate și eu sunt una dintre ele. Aleg să nu mă enervez în trafic, mai ales în aglomeratul București, pentru că nu fac altceva decât să îmi stric ziua, și nu să ajung mai rapid la destinație. Dacă e aglomerat am timp să ma machiez. Te sfătuiesc și pe tine să conduci relaxată și să nu lași gândurile neplăcute să te influențeze atunci când ești la volan pentru că nu vei mai fi la fel de în siguranță ca atunci când conduci liniștită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!