D’ale mele

0
D’ale mele

woman-drinking-wine-e1454216038715
Ce seară minunată…! Am stabilit să facem o seară a fetelor. După timp îndelungat în care n-am reușit să ne mai vedem. Trebuia să fim cinci. Una s-a certat cu ”iubi”, alta e răcită (în toiul verii, yeaaah, sure!), așa că am rămas doar trei. Privesc la cele două și nu-mi vine a crede. Mă înreb: ”Unde-s prietenele mele de altădată?”. Una stă pe Whatsapp cu un necunoscut, cealaltă pe facebook cu iubitul care urmează a deveni fost în foarte scurt timp.

Pfff… e clar, eu sunt singura pe dinafară. Eu sunt singura care stă numai să muncească, nu mai iese cu nimeni, nici măca la o cafea, darămite să mai flirteze (e chiar mult spus).

Aiurea! Hai să termin și paharul ăsta, la naiba cu toate!!!

Articolul precedent Lună plină, fără vise
Articolul următor Citatul zilei
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!