AcasăFrumuseteCosmeticaHATERI: Ce a făcut Alina Ceușan și de ce o disprețuiește lumea?

HATERI: Ce a făcut Alina Ceușan și de ce o disprețuiește lumea?

Published on

spot_img

Personal, nu o urmăresc pe Ceușan. Abia am timp să public un articol pe zi. De aceea, nu mă consider blogger în adevăratul sens al cuvântului. Am spus AICI. Nu o urmăresc, după cum spuneam, dar am văzut aseară un articol în care biata fată era făcută cu ou și cu oțet. Ce a făcut Alina Ceușan și de ce o disprețuiește lumea? Habar n-am. Poate pentru că e plină de bani, că are o casă luxoasă în Cluj, un BMW și, desigur, botoxată. Eu nu pot înțelege treaba asta: de ce nu poți suporta o femeie din cauza faptului că are botox ori că și-a mărit sânii? Care e problema? Asta e, nu toate sunt ca mine, să fie mândre de felul în care arată, fără a apela la bisturiu sau la injecții 😁. La o adică, nu zic că eu n-am să ajung vreodată la asta. Doar că, momentan, nu e cazul. Ea a vrut să fie păpușă. Ceea ce, la drept vorbind, o înțeleg. Comparând cu “înainte” și “după”, chiar o înțeleg. Bărbații care spun despre fata asta că e urâtă sunt doar frustrați care n-ar putea ajunge cu limba nici între… degetele-i de la picioare. Iar femeile? Invidie :).

A, și cel mai important lucru care reieșea din acel articol e că nu face nimic.

Greșit. Alina Ceușan e o tipă care muncește. Așa cum eu sau alții mergem opt ore/zi la birou, la fel și fata asta are o meserie. Credeți voi că e așa floare-la-ureche să faci ce face ea? Să pregătești texte, speechuri, haine și alte produse? Trebuie să fii creativ și să-ți meargă puțin mintea. Iar domnișoara Ceușean pare să se descurce destul de bine. Că o avea pe cineva în spate, iar bravo ei. Nici eu nu sunt bună la toate. Abia știu să fac SEO la un articol și ăla cu chiu, cu vai. Așa că prea puțin mă interesează cine o ajută pe ea, câtă vreme este ok ca imagine.

“Ce bine e să nu faci nimic, și asta foarte încet, și dacă se poate și pe bani”.

Un nebun a zis asta. Tom Hodgkinson :). Dar se potrivește de minune Alinei. Pentru că așa e, nu face ceva anume, nu are o funcție anume, nu susține o cauză anume. Dar Alina știe să facă altceva. Să (se) vândă. În lumea bloggingului și a vloggingului e foarte important să știi să faci asta. A, și să mai și scoți bani din asta. Bravo ei! Iar voi, haterilor, stați ascunși și lăsați pe alții să-și facă treaba, că nu vă încurcă fata asta cu nimic (recunosc, am și e o problemă cu haterii). Învățați să nu mai puneți etichete. Eu, de exemplu, aveam o “problemă” cu blondele. Fără motiv. Nu-mi făcuse niciuna nimic. Doar aveam eu prejudecăți. Iar azi am prietene blonde :).

Sursa foto: Facebook

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...

Test de CULTURĂ GENERALĂ | Faci 10/10?

Săptămâna nu ar putea începe mai bine și mai plăcut fără un test de...

Test de CULTURĂ GENERALĂ: Fonetică, vocabular, morfologie, sintaxă

Asediul nesfârșit al generalului Cultură 👩🏻‍🎨 a luat sfârșit. Dar n-ați scăpat. Lansez un...
error: Content is protected !!