Acasă Frumusete Cosmetica HATERI: Ce a făcut Alina Ceușan și de ce o disprețuiește lumea?

HATERI: Ce a făcut Alina Ceușan și de ce o disprețuiește lumea?

4
HATERI: Ce a făcut Alina Ceușan și de ce o disprețuiește lumea?

Personal, nu o urmăresc pe Ceușan. Abia am timp să public un articol pe zi. De aceea, nu mă consider blogger în adevăratul sens al cuvântului. Am spus AICI. Nu o urmăresc, după cum spuneam, dar am văzut aseară un articol în care biata fată era făcută cu ou și cu oțet. Ce a făcut Alina Ceușan și de ce o disprețuiește lumea? Habar n-am. Poate pentru că e plină de bani, că are o casă luxoasă în Cluj, un BMW și, desigur, botoxată. Eu nu pot înțelege treaba asta: de ce nu poți suporta o femeie din cauza faptului că are botox ori că și-a mărit sânii? Care e problema? Asta e, nu toate sunt ca mine, să fie mândre de felul în care arată, fără a apela la bisturiu sau la injecții 😁. La o adică, nu zic că eu n-am să ajung vreodată la asta. Doar că, momentan, nu e cazul. Ea a vrut să fie păpușă. Ceea ce, la drept vorbind, o înțeleg. Comparând cu “înainte” și “după”, chiar o înțeleg. Bărbații care spun despre fata asta că e urâtă sunt doar frustrați care n-ar putea ajunge cu limba nici între… degetele-i de la picioare. Iar femeile? Invidie :).

A, și cel mai important lucru care reieșea din acel articol e că nu face nimic.

Greșit. Alina Ceușan e o tipă care muncește. Așa cum eu sau alții mergem opt ore/zi la birou, la fel și fata asta are o meserie. Credeți voi că e așa floare-la-ureche să faci ce face ea? Să pregătești texte, speechuri, haine și alte produse? Trebuie să fii creativ și să-ți meargă puțin mintea. Iar domnișoara Ceușean pare să se descurce destul de bine. Că o avea pe cineva în spate, iar bravo ei. Nici eu nu sunt bună la toate. Abia știu să fac SEO la un articol și ăla cu chiu, cu vai. Așa că prea puțin mă interesează cine o ajută pe ea, câtă vreme este ok ca imagine.

“Ce bine e să nu faci nimic, și asta foarte încet, și dacă se poate și pe bani”.

Un nebun a zis asta. Tom Hodgkinson :). Dar se potrivește de minune Alinei. Pentru că așa e, nu face ceva anume, nu are o funcție anume, nu susține o cauză anume. Dar Alina știe să facă altceva. Să (se) vândă. În lumea bloggingului și a vloggingului e foarte important să știi să faci asta. A, și să mai și scoți bani din asta. Bravo ei! Iar voi, haterilor, stați ascunși și lăsați pe alții să-și facă treaba, că nu vă încurcă fata asta cu nimic (recunosc, am și e o problemă cu haterii). Învățați să nu mai puneți etichete. Eu, de exemplu, aveam o “problemă” cu blondele. Fără motiv. Nu-mi făcuse niciuna nimic. Doar aveam eu prejudecăți. Iar azi am prietene blonde :).

Sursa foto: Facebook

Articolul precedent Lecția de gramatică: Online sau on-line? Cum e corect?
Articolul următor CU BICICLETA | Reguli de bune maniere pentru pietoni
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

4 COMENTARII

 1. Nu am inteles niciodata treaba asta cu haterii. De ce nu pot unii sa isi vada de viata lor? ok, nu iti place sau nu suporti pe cineva, ignori persoana. Ma gandesc totusi, ca daca te apuci sa critici pe blogul personal, aduci mai mult trafic (pe moment).
  Nici eu nu o urmaresc pe tipa si nici nu am de gand sa fac asta dar bravo ei daca isi castiga existenta din pasiunea pe care o are.

  • Sunt persoane care cred că toată treaba asta cu blogul e ceva facil. Eu mă uit la mine, care nu scriu mai mult de un articol pe zi. Asta pentru că nu am făcut o ocupație din scris. Dar chiar și așa tot ia ceva timp (scrisul în sine nu durează neapărat mult, dar găsirea unei poze potrivite, postatul apoi pe diverse grupuri de pe facebook etc takes time). Și este o muncă. Mi-e puțin indiferent dacă este apreciată sau nu pentru că știu cum văd oamenii lucrurile: ei sunt interesați fix de conținut, de ce livrez. Nu contează cât timp petrec în fața laptopului pentru a ține acest blog pentru că nu mi-a zis nimeni: ”Hei, RoxB, avem nevoie de tine, fă-ți blog și adu-ne articole!”

 2. Bună, Roxana ! Nu știu dacă ai citit definiția proștilor, dată de Caragiale. Sunt „deștepții”care, in loc să aprecieze armonia întregului, se agață de amănunte nesemnificative, găsesc pete în soare. Cred că și eu fac parte dintre ei ! Altfel nu văd de ce mi-ar fi sărit în ochi următoarea fază : „Ea a vrut să fie păpușă. CEEA CE, la drept vorbind, O înțeleg.” Existau două variante :
  – ceea ce…. înțeleg (fără o)
  – lucru pentru care…. o înțeleg.
  Spune și tu : nu- s unul dintre cei descriși de Caragiale ?

  • Ba da, faci parte din acea categorie. Si da, ai dreptate, e corect cum ai spus :).

   PS: “definitia prostilor data de…”. Nu vad a fi necesara virgula.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!