Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu De ce mă mai cauți dacă ți-am zis că s-a terminat?

De ce mă mai cauți dacă ți-am zis că s-a terminat?

0
De ce mă mai cauți dacă ți-am zis că s-a terminat?

women-bicycles-grass-sunglasses-hdr-photography-baskets-girls-in-nature-short-dresses-blue-skies-_www-wall321-com_93

Femeile se pricep de minune să târască o relație pe care și ele o văd că e pe ducă, din discuțiile inutile pe care le au cu partenerul. Dar n-ar pune punct, fereasca Sfântul! Păi, ce, să rămâi deodată singură? Numai gândul că trebuie să te deschizi din nou în fața altuia, la propriu și la figurat, și te ia capul. Așa că suporți o tristețe care nu știi dacă și când va lua sfâșit. În viaţă, durerea este inevitabilă, dar poate deveni suportabilă dacă nu-i opui rezistență.

Eh, dar și când decide o femeie că s-a terminat, păi s-a terminat. Poți să te rogi de ea cu ceru’ și pământu’, să-i aduci toate astrele la picioare, că ea înapoi nici măcar nu se mai uită, darămite să se mai întoarcă.

Și, uite-așa, trece o vreme, după ce și-a lins draga de ea toate rănile și a vărsat mai mult de o mie și una de lacrimi, pentru că o femeie are nevoie să-și adune energie în tăcere, după care începe să-și vadă de-ale ei.

În perioada asta, reapare el, nu la fel de de frumos și de-nfloritor ca ea, el care îi cere insistent prietenia pe Facebook, dar pe care i-o respinge cu bun simț.

-Atât de tare mă urăști?

-Nu te urăsc, dar persoana ta nu mă interesează.

-Mă simt singur…

-Îmi pare rău pentru tine, dar nu te pot ajuta.

-Te rog să mă ierți pentru trecut.

-Dar nu am nimic cu tine.

-Atunci de ce nu-mi accepți cererea de prietenie?

-Pentru că eu nu am nevoie de prietenia ta, nici virtuală, nici sub altă formă.

Block.

Femeile pot fi capabile de ură, dar de admirat sunt cele care poartă numai indiferență, nepăsare. Ura nu este sănătoasă, și nici constructivă.

Cândva, era important el pentru tine. Azi contezi TU pentru tine și nevoile tale. O mică schimbare de roluri are un mare impact in viața ta.

 

Articolul precedent Suferința din dragoste e trecătoare
Articolul următor Citatul zilei
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!