Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Suferința din dragoste e trecătoare

Suferința din dragoste e trecătoare

0
Suferința din dragoste e trecătoare

women-smoking-bar-sepia-lipstick-illuminated-lone-woman-1920x1080-wallpaper-454134

Nu pot înțelege o persoană, fie bărbat, fie femeie, care suferă la nesfârșit, care este la un pas să-și distrugă viața din cauza depresiei, care nu mai vede pe nimeni și nimic în jur, având în minte o singură persoană: pe aceea care nu mai face parte din viața lui/ei.

Nu pot înțelege nu din cruzime sau din neputința de a înțelege lucrurile sensibile. Nu pot înțelege pentru că și eu AM FOST acolo. Și eu am suferit enorm, mi-am târât sufletul de durere, aproape că mi l-aș fi smuls din piept doar să se sfâșească acea suferință.

Cândva, am băut într-o noapte până m-am îmbătat grav, am fumat un pachet întreg de țigări și am plâns fără încetare. E crud când iubești un om care nu-ți mai aparține. Pentru că nu poți înțelege că, fapt, nimeni nu aparține nimănui în această viață. Este o suferință căreia nu ai ce să-i faci în acele momente decât să o lași să se consume. Nu să TE consume. Trebuie să înveți să-i spui STOP, să ai curajul și puterea să te ridici de acolo de unde ai căzut, să-ți ștergi lacrimile și să începi să te preocupi de tine. Să-ți faci planuri și să începi să le pui în aplicare.

Primul pas pentru a te ridica după ce ai căzut este să accepți situația în care te afli, chiar dacă este de rahat. Dacă tu crezi că problemele pe care le ai sunt cele mai grave din lume înseamnă că nu ai cunoscut nimic până acum. Oricând, în această lume, există probleme mult mai rele, mult mai grele, oameni ce duc suferințe mult mai mari.

Va trece. Nicio durere nu este veșnică. Nu pot spune că vei râde într-o zi de asta, dar când vei arunca un ochi în spate te vei vedea pe tine, un omuleț mic și neajutorat, sensibil și trist, neștiind pe ce drum s-o apuci. Îți va fi milă de persoana aceea din trecut care se scălda în lacrimi și durere, dar vei prinde putere, te vei maturiza, vei evolua.

Așa că, te rog, nu-mi spune că nu poți trece peste asta. Îți vorbește o persoană care a făcut-o. Și crede-mă că eu, cand sufăr, păi… sufăr din toate încheieturile sufletului meu :).

Permite-ți să plângi, dacă simți nevoia, nu te închide în tine, nu încerca sa te minți, iar apoi ridică-te și dă-i voie vieții să-ți arate multe alte lucruri de care să te bucuri. Pentru că viața chiar e frumoasă :).

Articolul precedent Despre cai şi iubirea mea faţă de ei
Articolul următor De ce mă mai cauți dacă ți-am zis că s-a terminat?
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!