Acasă Lifestyle De ce purtăm ciorapii-plasă cu jeans și adidași?

De ce purtăm ciorapii-plasă cu jeans și adidași?

0
De ce purtăm ciorapii-plasă cu jeans și adidași?

Am tot văzut întrebarea asta pusă, îndeosebi de către bărbați. O femeie înțelege clar de ce îi poartă, chiar și aceea care nu este o fashionistă înnăscută tot nu poate pune întrebarea asta ori să judece persoana căreia în place să iasă în evidență cu acest accesoriu. În primul rând, trebuie să spun despre mine că nu am purtat niciodată (nici nu cred că am să o fac) genul de ciorap (plasă) cu rochie/fustă. E foarte dificil să porți genul acesta de combinație cu stil și fără să o dai în vulgaritate.

De aceea, prefer varianta aceasta: purtați pe sub jeans, nu doar cu adidași, sneakerși, teneși sau orice altceva sport ori casual, ci și cu toc, fie un pantof elegant, fie chiar și o ghetuță din plexiglass. Oricare dintre aceste combinații, cu orice fel de blug – simplu sau „zdrențuit”, este de efect. De asemenea, rămânând tot în zona aceasta, la fel de drăguți și de potriviți sunt și ciorapii cu buline, floricele sau orice alt model. Tot pe sub jeanși, lăsând la vedere foarte puțin ;).

Eu așa m-am îmbrăcat astăzi, sport („plasă” pe sub blugi; desigur, blugi simpli, nu decupați peste tot, așa cum sunt cei din imagine). Știu că numai din zona corporate nu fac parte dacă mă vezi, dar zău, happy-corporatistele nu pot fi tot timpul la patru ace :).

Iar anul acesta este anul sport/casual. O simplă cămașă în stil bărbătesc aruncată pe tine schimbă total ținuta.
Revenind la mult îndrăgiții ciorapi-plasă, i-aș mai purta și altfel. Pe sub un cardigan sau un trench cât mai lung (neapărat cu toc!). Pentru cine are imaginație, deja poate vedea reacția celui care se află în fața unei astfel de „opere de artă”, atunci când îți desfaci, nasture cu nasture, ce ai pus pe deasupra. Eu am in minte imaginea, e faină, pe cuvânt! 😜

Processed with VSCO with a5 preset

Articolul precedent Ce înseamnă să fii alături la bine și la rău?
Articolul următor Lansare de carte: Fata cu fragi
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!