AcasăSanatateEducatie nutritionalaAm decis să mă vaccinez.

Am decis să mă vaccinez.

Published on

spot_img

De două zile mă tot gândesc la vaccinul anti-gripal. De aceea n-am mai scris eu pe-aici :). N-am avut timp să mă documentez foarte mult, din păcate, altfel aș fi scris un articol cu multe idormațuu, pro și contra (mă gândesc că or mai fi și alții în dubii, ca mine). Așa că am făcut un fel de sondaj de opinie printre colegii de serviciu:

-Tu faci vaccinul anti-gripal?

Toți au răspuns că nu. Cel mai ok ar fi fost, poate, sa vorbesc cu un doctor (doi-trei). De fapt, am să o fac imediat ce am să găsesc ocazie, adică puțin timp. Așa, pentru cultura mea. Pentru că decizia este deja luată.

Pe 1 noiembrie sunt programată la vaccinare. Nu mi-e frică de ceea ce spune toată lumea, că voi răci atât de puternic încât am să fiu țintuită la pat. Am mai avut gripă (de două ori, o dată când eram copil, o dată ca adult, acum un an), știu că e groaznic, dar mă gândesc pe termen lung cum să rezolv problema asta. Eu bag în mine toate naturistele, de la lămâie, miere și ghimbir până la ceai de pătrunjel, de exemplu. Iau antibiotic doar când ajung într-o fază în care simt că mă scurg complet. Cu toate astea, tot răcesc. Cele mai mari probleme le-am avut, dintotdeauna, în zona gâtului. Cred că e ceva specific celor din zodia Taur. Pentru că am citit că aceștia sunt predispuși tot timpul la traheite, laringite, răceli, dureri în gât etc. Sau poate doar mie îmi lipsește ceva :).

Așa că luna viitoare am să vă spun cum mă simt după mica înțepătură. Eu chiar cred în medicină și nu mă gândesc că totul în țara asta se face doar pentru bani (cum ar fi vaccinurile acestea). Mă rog, posibil ca până pe 1 noiembrie să mă răzgândesc, dacă voi avea suficiente motive să o fac :).

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...

Test de CULTURĂ GENERALĂ | Faci 10/10?

Săptămâna nu ar putea începe mai bine și mai plăcut fără un test de...

Test de CULTURĂ GENERALĂ: Fonetică, vocabular, morfologie, sintaxă

Asediul nesfârșit al generalului Cultură 👩🏻‍🎨 a luat sfârșit. Dar n-ați scăpat. Lansez un...
error: Content is protected !!