Acasă Sanatate Educatie nutritionala Am decis să mă vaccinez.

Am decis să mă vaccinez.

0
Am decis să mă vaccinez.

De două zile mă tot gândesc la vaccinul anti-gripal. De aceea n-am mai scris eu pe-aici :). N-am avut timp să mă documentez foarte mult, din păcate, altfel aș fi scris un articol cu multe idormațuu, pro și contra (mă gândesc că or mai fi și alții în dubii, ca mine). Așa că am făcut un fel de sondaj de opinie printre colegii de serviciu:

-Tu faci vaccinul anti-gripal?

Toți au răspuns că nu. Cel mai ok ar fi fost, poate, sa vorbesc cu un doctor (doi-trei). De fapt, am să o fac imediat ce am să găsesc ocazie, adică puțin timp. Așa, pentru cultura mea. Pentru că decizia este deja luată.

Pe 1 noiembrie sunt programată la vaccinare. Nu mi-e frică de ceea ce spune toată lumea, că voi răci atât de puternic încât am să fiu țintuită la pat. Am mai avut gripă (de două ori, o dată când eram copil, o dată ca adult, acum un an), știu că e groaznic, dar mă gândesc pe termen lung cum să rezolv problema asta. Eu bag în mine toate naturistele, de la lămâie, miere și ghimbir până la ceai de pătrunjel, de exemplu. Iau antibiotic doar când ajung într-o fază în care simt că mă scurg complet. Cu toate astea, tot răcesc. Cele mai mari probleme le-am avut, dintotdeauna, în zona gâtului. Cred că e ceva specific celor din zodia Taur. Pentru că am citit că aceștia sunt predispuși tot timpul la traheite, laringite, răceli, dureri în gât etc. Sau poate doar mie îmi lipsește ceva :).

Așa că luna viitoare am să vă spun cum mă simt după mica înțepătură. Eu chiar cred în medicină și nu mă gândesc că totul în țara asta se face doar pentru bani (cum ar fi vaccinurile acestea). Mă rog, posibil ca până pe 1 noiembrie să mă răzgândesc, dacă voi avea suficiente motive să o fac :).

Articolul precedent Transalpina – drumul destinderii
Articolul următor Cum să-l cucerești
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!