Acasă Educatie Descopera Cum să-l cucerești

Cum să-l cucerești

0
Cum să-l cucerești
sursa foto: http://onehair.com.au

Este momentul să îți fac cunoștință cu cel mai sigur mod de a cuceri un bărbat: atitudinea potrivită!

Să fii sexi nu înseamnă să porți haine decoltate, mulate, sau scurte. Nici pe departe nu vei apărea ca o femeie stilată și o potențială parteneră pentru un bărbat dacă nu vei adopta atitudinea potrivită, ci vei fi femeia cu care și-ar dori o, maxim, a doua întâlnire. În momentele care urmează vei afla care este aceea.

O femeie care dorește să îl facă pe bărbatul din fața ei să tânjească după o relație cu ea și nu doar să îi dorească imaginea o noapte trebuie să știe că o apariție relaxată, un fin simț al umorului, o privire pătrunzătoare, lipsită de insistență și nu în ultimul rând o atitudine echilibrată, între aroganță și apropiere sunt notele principale ale parfumului de cuceritoare cu stil.

Important de știut este faptul că bărbaților le plac glumele picante, îi atrage o femeie care intră în jocuri de cuvinte, glume perverse, fără să devină vulgară pentru că dă dovadă de tact, siguranță și încredere în sine.

Zâmbește-i!

De asemenea, zâmbetul este o altă armă secretă extrem de bine cotată, un zâmbet delicat afișat către el îl va fermeca și nu doar pentru el trebuie să zâmbești, ci și pentru tine, pentru că te vei simți mult mai bine dacă o vei face, ba mai mult decât atât vei fi mult mai sexi și misterioasă. Vorbește cu el despre pasiunile lui, interesează-te, documentează-te despre ce îi place să facă, unde lucrează sau la ce facultate studiază, în funcție de vârsta lui, și o să-l faci să pice în mrejele tale la următoarea întâlnire.

Un alt aspect al modului în care trebuie să te afișezi în fața unui bărbat este poziția corpului tău. Nu te agita, nu te mișca obsesiv, îl vei ameți, și nu într-un sens bun; abține-te să stai cocoșată sau sa îți miști mâinile foarte mult deoarece limbajul corpului este foarte important, prin intermediul lui se transmit foarte multe indicii despre tine, lucruri pe care, poate, nu vrei să le arăți.

Atitudinea potrivită de cuceritoare stă în mimică, gestică și limbaj coerent, potrivit, non-vulgar. Cu toate aceste trucuri învățate nu îți mai trebuie decât o rochie frumoasă și o accesorizare potrivită și ești gata pentru următoarea ieșire în oraș. Cu siguranță nu vei da greș nici în alte circumstanțe dacă ții seama de aceste mici ponturi. Nu uita că frumusețea vine din interiorul tău. Fii frumoasă!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!